Basketball is Serious Business

Telenet Giants Antwerp heeft een unieke commerciële architectuur ontwikkeld waardoor het mogelijk is om aan elk marketingplatform binnen uw bedrijf het juiste antwoord te bieden. Of u nu kiest voor een uitgebreid Corporate Partnership of voor een éénmalig VIP-pakket, wij trachten voor uw bedrijf het juiste platform te creëren om van uw partnership ook een meetbaar succes te maken.

Corporate partner

Giants Antwerp biedt zijn Corporate Partners een volledig geïntegreerd communicatiepakket aan. U kiest zelf of u het accent meer op visibiliteit dan wel op leverage-activiteiten of relatiemarketing legt.

Telenet, Port of Antwerp, Cordeel, Kia, Aertssen, het zijn maar enkele voorbeelden van bedrijven die ons hun vertrouwen als Corporate Partner hebben gegeven.

Indien u geïnteresseerd bent om net als deze bedrijven Corporate Partner te worden van Antwerp Giants, contacteer dan vip@antwerpgiants.be of tel 03/314 16 12.

Business seats

Elke dag breidt onze toch al interessante lijst van business seats klanten uit. We kunnen dan ook een uiterst imposant netwerk aanbieden, waardoor het leggen van de juiste contacten in een sportieve, professionele en verzorgde sfeer wordt vergemakkelijkt.
Indien u geïnteresseerd bent in een Business seats/VIP-pakket, contacteer dan vip@antwerpgiants.be of tel 03/314 16 12.

Diamond gold

€145 (excl. btw) pp.

 • VIP onthaal met vestiaire vanaf 18u
 • All-in seated dinner voor de wedstrijd: apéro – voorgerecht – hoofdgerecht – dessert – koffie – aangepaste wijnen
 • Toegang tot de Lotto Suites voor de wedstrijd, tijdens de pauze en na de wedstrijd. Drankjes d.m.v. drankjetons (3,50 euro/jeton)
 • Business seat aan de VIP kant
 • Per vier seats wordt één parkeerkaart aangeboden
 • Newsletter

VIP Business seat

€75 (excl. btw) pp.

 • VIP onthaal met vestiaire voor de wedstrijd
 • Toegang tot de Lotto Suites voor de wedstrijd, tijdens de pauze en na de wedstrijd. Drankjes d.m.v. drankjetons (3,50 euro/jeton)
 • Business seat aan de VIP kant
 • Per vier seats wordt één parkeerkaart aangeboden
 • Newsletter

Giants Business Club

Vanaf seizoen 2019-2020 start Antwerp Giants met een nieuwe business formule om onze sponsors onderling zakelijk dichter bij elkaar te brengen. Het concept van de Giants Business Club ziet er als volgt uit.

De toetredingsvoorwaarde tot deze business activiteiten is een sponsoring van minstens 1500 euro aan Antwerp Giants.

Er zijn negen geplande netwerkmomenten doorheen het seizoen. Eens toegezegd verwachten we een duidelijk engagement met verplichte aanwezigheid op al deze sessies. Bij individueel belet verzoeken we u een vervanger van binnen de eigen organisatie af te vaardigen.

Netwerkmomenten:
– 1 oktober 2019: business ontbijt
– 5 november 2019: business ontbijt
– 3 december 2019: avondactiviteit
– 14 januari 2020: business ontbijt
– 11 februari 2020: business ontbijt
– 10 maart 2020: business ontbijt
– 14 april 2020: business ontbijt
– 12 mei 2020: business ontbijt
– 16 juni 2020: boottocht in de haven

U betaalt voor al deze sessies een eenmalige bijdrage van 135 euro excl. BTW. Wanneer u gasten meebrengt (zakenrelaties en collega’s zijn erg welkom), betaalt u 15 euro per persoon. Deze prijzen worden bewust zo laag gehouden omdat we puur “non-profit” willen werken en uitsluitend willen focussen op het uitbreiden van uw business en uw potentiële omzet.

We nodigen u daarom van harte uit om toe te treden tot deze unieke business formule. Meer informatie nodig of uw deelname bevestigen? Stuur een mailtje naar business@antwerpgiants.be.

Mis deze uitzonderlijke kans niet om uw collega sponsoren en seathouders van Antwerp Giants beter te leren kennen en maak gebruik van dit aanbod om uw netwerk en business substantieel te versterken!

Vip in de Lotto Arena