Kinepolis Antwerpen bestaat 25 jaar ! 

Om dit te vieren krijgen alle abonnees van de Telenet Giants Antwerp een leuk geschenk aangeboden.  Op woensdagen kunnen zij voortaan genieten van een 1 + 1 op alle 2D-filmvoorstellingen.  Voor elk betalend ticket, geeft Kinepolis er dus een gratis ticket twv van 11,15 EUR bij.  Bovenop het spetterende basket dat onze Giants deze week brachten, is dat een echte meerwaarde voor onze abonneehouders.

Om van het aanbod te kunnen genieten, krijgen alle abonnees een gepersonaliseerd kaartje dat zondag voor de wedstrijd in de inkomhal kan worden opgehaald aan de Kinepolis stand. (Later dit seizoen aan de info-balie van de Lotto Arena af te halen.)

We denken ook aan de trouwe fans zonder abonnement.  Om de verjaardag van 25 jaar Kinepolis Antwerpen te vieren, worden nu zondag alvast 25 duo-tickets verdeeld onder het publiek door onze mascotte en cheer leaders.

Telenet Giants Antwerp gaat met Kinepolis een ruime publicitaire band aan en ook in het verdere seizoen zullen we regelmatig filmtickets kunnen verdelen of samen leuke acties doen.

De wedstrijd tegen Spirou Charleroi nu zondag 28/10 start om 13u45 en is live te bekijken op Sporza, vandaar het gekke uur. De opworp wordt gegeven door … Kinepolis Antwerpen.  We wensen hen van harte proficiat met de verjaardag en danken hen voor deze samenwerking.

#samengiants #kinepolisantwerpen

Share