Na iets meer dan een half jaar en omwille van de coronapandemie kan Telenet Giants Antwerp eindelijk nog eens een wedstrijd betwisten. De selectie van coach Christophe Beghin werkt woensdagavond 19 uur een oefenwedstrijd in en tegen Belfius Mons af.

Alle Belgen tekenen present!  Ook  Ibrahima Fall Faye en kapitein Dave Dudzsinski zijn van de partij. Het Amerikaanse trio Jalen Jenkins, Stephaun Branch en Kenneth “Speedy” Smith, die vorige week woensdag in België arriveerden, zijn in de eindfase van hun quarantaine en komen nog niet in actie. 500 toeschouwers kunnen de wedstrijd bijwonen maar moeten zich op voorhand bij Mons registreren. Inschrijven kan via deze link: (https://forms.gle/Wqcztx31XCjzDRdf9). 

Antwerp Giants Two (Top Division Men 2) oefent dinsdagavond (20u30) in de Heylen Vastgoed Basket Campus in Merksem versus Oxaco (Top Division Men 1g).

De eerste 200 toeschouwers mogen deze wedstrijd bijwonen. Het dragen van een mondmasker is verplicht en ook andere maatregelen zoals social distancing zijn uiteraard aan de orde.

Onze dames van DP World Giants hebben ondertussen hun eerste wedstrijd afgewerkt. In de tweede ronde van de Beker van België werd met 63-52 van Fleurus gewonnen.

Share