Clark is een 1m88 en 26-jarige guard die zijn opleiding genoot aan de universiteit van Georgetown (NCAA, starting five). In 2012 nam hij deel aan de Portsmouth Invitational Tournament (Pre-NBA Draft) en NBA Pro Summer League in Las Vegas bij Miami Heat. Een stek in de NBA was echter niet aan de orde. Jason Clark was in Europa in België en bij Okapi Aalstar (2012-2013 en 2014-15) en Spirou Charleroi (2013-14) actief. In het seizoen 2014-2015 was de vinnige Clark bij het Duitse Goettingen aan de slag. Het voorbije seizoen tekende hij in Turkse TBL en bij Mamak Belediye Ankara voor een gemiddelde van 20 punten, 5,1 rebounds en 3,7 assists per wedstrijd.

Jason werd naar Antwerpen gehaald om op de 1 en 2 positie te spelen. Hij brengt naast zijn enorme snelheid in 1 on 1 situaties ook de nodige ervaring in de Euromillions League met zich mee.

Q&A with Jason Clark
Birthday– 1-16-1990
Height 6’2
Weight 180

Pet– Dog
Drink– strawberry banana smoothie
Food– lemon pepper chicken wings
Actress– Halle Berry
Actor–  Mark Wahlberg
Movie– Paid in Full
Tv series– Family Guy
Male singer– John Legend
Female singer– Rihanna
Sportsman– Kevin Garnett
Sportswoman– Angel McCoughtry
Music– Hip Hop
Basketball player– Russell Westbrook
My ambition– My ambition is to be the best person/player that I can be. To always remain humble no matter the circumstances.
My dream– My dream is to be successful at any career path I take on. I dream to play basketball at the highest levels and travel the world while doing it. I dream to be able to play ball as long as I can. Hopefully until I’m 40.