We zijn blij jullie onze 2e Amerikaanse versterking te kunnen aankondigen. Dave ( David ) Dudzinski tekende deze nacht een contract van 2 seizoenen.

Hij zal bij ons aan zijn 4e Europese seizoen beginnen. Komende van het Holy Cross college ( senior season 15pts & 7rebs ) trok hij naar Fortidudo in de Italiaanse 2e klasse waar hij het seizoen eindigde met 12 pts en 6 rebs gemiddeld. Na zijn Europese doop trok hij naar Siauliai (Litouwen) waar hij opnieuw solide stats liet optekenen ( 14pts en 5rebs ) en ook voor de 1e keer Europees aantrad in de Fiba Europe Cup. Vorig seizoen speelde, en verloor, hij de finale van de Roemeense play-offs met Steaua Boekarest waar hij zowel in het reguliere seizoen ( 13pts en 6rebs ) als in de FIBA Europe Cup ( 14pts en 8rebs ) weer stabiele stats liet optekenen.

Ook hij is een speler die coach Moors reeds langere tijd aan het volgen was en die opnieuw zeer hoog op zijn verlanglijstje stond. Een speler waar je altijd op kan rekenen, een doorzetter en iemand met karakter. Het type wat perfect ons team past. Dave zal op zowel de 4 als de 5 positie kunnen uitgespeeld worden.

Welcome in Antwerp Dave!

#samengiants