Onze partner Heylen Vastgoed breidt volgende maand verder uit. De Antwerpse vastgoedmakelaar, onder leiding van Johan Heylen en Cedric Vanhencxthoven, opent een nieuw kantoor in het Oost-Vlaamse Sint-Niklaas in de Prinses Josphine-Charlottelaan. Van daaruit willen ze de groeiende vraag vanuit het Waasland bedienen.

“2020 was voor niemand een gemakkelijk jaar. Ondanks een jaar vol onzekerheden, werkten we met Heylen Vastgoed keihard door. Dat resulteerde in meer transacties dan voorheen, meer websitebezoekers en nu ook de kans om een nieuw kantoor te openen in een provincie waar we nog niet aanwezig waren. Ook in 2021 blijven we volop inzetten op de verdere groei van Heylen Vastgoed. Daarbij hoort onder meer het aanwerven van twintig extra mensen”, zodus Johan Heylen, bestuurder van Heylen Vastgoed.

Een nieuw kantoor openen in volle crisis, het is niet iedereen gegeven. Sinds het begin van de Coronacrisis opende Heylen Vastgoed echter reeds nieuwe kantoren in Deurne (Bisschoppenhoflaan 284), Brasschaat (Kloosterstraat 89/93) en Mortsel (Antwerpsestraat 34). In de provincie Antwerpen heeft Heylen Vastgoed in totaal 12 kantoren.

 

Eerste kantoor in Oost-Vlaanderen

Heylen Vastgoed is vandaag, met de kantoren, alleen aanwezig in de provincie Antwerpen en bedient van daaruit ook een klein deel van de huizenmarkt in Limburg en Vlaams-Brabant. In mei wordt ook Oost-Vlaanderen toegevoegd aan dat lijstje. Met een kantoor in Sint-Niklaas wordt meteen het hele Waasland, inclusief Sint-Niklaas, Beveren, Temse, Zwijndrecht, etc., bediend.

 

Heylen Vastgoed zoekt vastgoedtalent

Om de groei te kunnen blijven ondersteunen, is Heylen Vastgoed op korte termijn op zoek naar twintig vastgoedtalenten om hun kantoren te versterken.

“Sinds mei verwelkomden we bij Heylen Vastgoed 45 nieuwe collega’s. Daar komen er nu op korte tijd nog twintig bij. We hebben tijdens de eerste lockdown zelfs online sollicitaties georganiseerd om zeker klaar te zijn voor de verwachte boost op de vastgoedmarkt na de lockdown. De huidige openstaande vacatures omvatten acht jobs in het nieuwe Oost-Vlaamse kantoor en andere openstaande vacatures verspreid over andere kantoren, onder meer in Turnhout en Antwerpen stad. De zoektocht loopt dus volop”, zegt Carolien Bluys, HR Manager van Heylen Vastgoed.

Interesse? Meer info vind je hier.