Dinsdagmiddag arriveerde Telenet Giants Antwerp in Monaco en startte voor de selectie van coach Christophe Beghin  meteen de voorbereiding op de derde speeldag in de EuroCup en versus AS Monaco.

Dinsdagavond en woensdagochtend stonden twee trainingen op het programma. Daarnaast ook een videosessie en verzorging. De Giants kampen vanavond (19 uur) tegen een atlethische opponent en hopen stiekem op een stunt. De sterke eerste helft in Lokomotiv Krasnodar en in de Lotto Arena versus Morabanc Andorra moet dan wel een vervolg krijgen.

Dee Bost, Marcos Knight en Darral Willis zijn onder meer de sterkhouders. Ook Khadeen Carrington (ex-Limburg United) zit in de selectie. Ze begonnen de EuroCup schitterend en met twee opeenvolgende zeges bij Andorra en vorige week nog afgetekend versus het Litouwse Lietkabelis. In de Franse Pro A telt AS Monaco een 1 op 2.

Goed nieuws is er ook voor de fans van Telenet Giants Antwerp. De wedstrijd is weer live te bekijken op de Facebookpagina van de Giants.

Uitslag poule C:  Andorra-Virtus Bologna 66-82; programma woensdag Lietkabelis-Lokomotiv Krasnodar; AS Monaco-Telenet Giants Antwerp

Share