Night of the Giants

NIGHT OF THE GIANTS – 10e editie

Normaal gezien ruilde Telenet Giants Antwerp op vrijdag 10 april 2020 haar vertrouwde Lotto Arena opnieuw in voor het Antwerpse Sportpaleis, ditmaal voor de 10de editie van onze spectaculaire Night of the Giants. Het Belgische basketbalfeest van het jaar! De EuroMillions Basketball League seizoen 2019-2020 werd op zaterdag 14 maart echter per direct stopgezet op basis van de beslissingen van de regering i.v.m. de coronapandemie. De Night of the Giants kon daarom niet doorgaan in april 2020.

De Night of the Giants werd echter niet geannuleerd. AANGEKOCHTE TICKETS ZIJN GELDIG OP DE NIEUWE DATUM VAN DE NIGHT OF THE GIANTS. Hou jouw tickets dus goed bij. De club bekijkt om de galawedstrijd in seizoen 2021-2022 te kunnen spelen, afhankelijk van de opgelegde coronamaatregelen.

De ticketverkoop is momenteel opgeschort. Er kunnen geen tickets meer worden gekocht tot er een nieuwe datum vastligt.

TICKETVERKOOP OPGESCHORT

  • Tribune: 14 euro
  • Premium seats (*): 30 euro
  • Courtside seats (**): 45 euro
  • Tribune bezoekers (supportersvak tegenstander): 14 euro

* Premium seats: seats op de eerste rijen aan de lange zijde van het veld aan de kant van de spelersbanken.
** Courtside seats: een beperkt aantal exclusieve zitplaatsen net achter de spelersbanken op het middenplein.

Waardebonnen en andere kortingsvormen zijn niet geldig voor de Night of the Giants.

KINDEREN

Kinderen (-13 jaar) komen gratis mee wanneer je tribunetickets bestelt, maar dienen omwille van veiligheidsredenen ook over een inkomticket en stoel te beschikken. Premium/courtside/business seats voor kinderen zijn aan 15 euro i.p.v. de volledige prijs.

JONGEREN & STUDENTEN

Jongeren en studenten betalen 8 euro voor tribunetickets. Premium/courtside/business seats zijn aan volledige prijs.

GROEPEN

Groepen vanaf 20 betalende personen betalen slechts 8 euro per persoon i.p.v. 14 euro. Let op, deze actie is enkel geldig voor tribunetickets! Tickets voor groepen moeten worden vastgelegd via groepen@sportpaleisgroup.be of 03 400 40 47.

ROLSTOELGEBRUIKERS

Rolstoelgebruikers en hun begeleider hebben zitplaatsen op de eerste rij aan de lange zijde van het veld aan de kant van de spelersbanken. Zij betalen hiervoor 14 euro per persoon.

BUSINESS & VIP

Interesse om met jouw bedrijf naar de Night of the Giants te komen of als VIP? Contacteer dan vip@antwerpgiants.be voor meer informatie en business formules.

ABONNEES

Onze trouwe Telenet Giants Antwerp abonneehouders krijgen voor de Night of the Giants het dubbel aantal tickets. Heb je dus bijvoorbeeld twee seizoensabonnementen, dan krijg je niet twee maar vier tickets voor de Night of the Giants!

Plaatsverdeling gebeurt automatisch door Tele Ticket Service, het ticketingsysteem van Sportpaleis Group, afhankelijk van jouw zitplaats in de Lotto Arena. Doordat alle abonnees het dubbel aantal tickets krijgen, kan het wel zijn dat je wat meer naar links, rechts of hoger zit dan gewoonlijk. Abonnees zitten aan de lange zijde van het veld aan de kant van de spelersbanken (zoals in de Lotto Arena).

UPDATE: De e-tickets die abonneehouders op dinsdag 10 maart 2020 via e-mail van Tele Ticket Service  (Sportpaleis Group) ontvingen blijven geldig en zijn dus je toegangsbewijs op de nieuwe datum. Hou deze tickets goed bij, abonnementskaartjes zullen die avond niet werken!

ANTWERP GIANTS CLUBLEDEN

Spelers, speelsters, coaches en medewerkers van Antwerp Giants met een lidkaart hebben gratis toegang tot de Night of the Giants, maar moeten wel op voorhand hun plaatsen reserveren. Verdere info voor clubleden wordt meegedeeld via de communicatiekanalen van onze jeugd- en breedtesport.