Night of the Giants – 22 april 2022

NIGHT OF THE GIANTS – 10de editie

Op vrijdag 22 april 2022 is de niet te missen klassieker in het basketbal terug: de Night of the Giants! Derde keer, goede keer, toch?! Onze Giants ruilen de Lotto Arena dan weer een avond in voor het Antwerpse Sportpaleis. Kom op deze tiende editie mee genieten van een competitiewedstrijd in ware NBA-stijl met spektakelbasketbal, topentertainment en tal van extra’s!

Telenet Giants Antwerp speelt tegen het Nederlandse Heroes Den Bosch en dit voor de tweede ronde van de Belgisch-Nederlandse BNXT League. Het is van de eerste editie (in 2007 vs het Zwitserse Fribourg Basket) geleden dat we nog eens een internationale tegenstander mogen ontvangen op de Night of the Giants. De Bosschenaren zijn met hun 16 kampioenstitels en zeven bekeroverwinningen de meest succesvolle club van Nederland. Kortom, de ideale sportieve uitstap om samen met familie, vrienden, collega’s of vereniging te maken!

De tiende editie van de Night of the Giants in het Sportpaleis kende enkele datumwijzigingen en verschillende ticketlay-outs. Om verwarring tegen te gaan, kreeg iedereen die tickets ontving vóór 8 januari 2022 op maandag 27 februari 2022 nieuwe tickets doorgestuurd met de juiste datum. Wie na 8 januari 2022 tickets kocht/ontving, kan deze behouden. BELANGRIJK: Alleen de nieuwe tickets zijn geldig op de Night of the Giants. Oude tickets (op datum van 10/04/20 of 15/01/22), vouchers of abonnementskaartjes zullen op de dag van het event niet werken en zijn daarom géén geldig toegangsbewijs.

 

Programma

Centraal staat uiteraard de wedstrijd Telenet Giants Antwerp vs Heroes Den Bosch. Voorafgaand aan de wedstrijd is er entertainment voorzien voor jong en oud, niet alleen de spelers maar ook het publiek zal opgewarmd zijn! Om 20u30 wordt de balopworp gegeven. Tijdens de pauze wordt het publiek verwend met een ge-wel-dig gastoptreden van Baba Yega en onze partner Golden Palace brengt de Battle Droids Crew naar het Sportpaleis met een spectaculaire breaking/breakdance act! Ook de Sportoase cheerleaders zijn zoals altijd van de partij.

19u00   Deuren open
20u00   Opwarmshow Heat Entertainment
20u20   Openingsact Sportoase cheerleaders + ploegenvoorstelling
20u30   Start eerste speelhelft
20u50   Pauze Q1-Q2: Port of Antwerp wave
21u10   Half-time performance Baba Yega
21u30   Start tweede speelhelft
21u50   Pauze Q3-Q4: Battle Droids Crew x Golden Palace
22u10   Einde wedstrijd

TICKETVERKOOP

> Tickets online te koop via Tele Ticket Service

  • Tribune: 14 euro
  • Premium seats (*): 30 euro – UITVERKOCHT
  • Courtside seats (**): 45 euro – UITVERKOCHT
  • Tribune bezoekers (supportersvak tegenstander): 14 euro
  • VIP: zie hieronder

* Premium seats: seats op de eerste rijen aan de lange zijde van het veld aan de kant van de spelersbanken.
** Courtside seats: beperkt aantal exclusieve zitplaatsen net achter de spelersbanken op het middenplein.

Waardebonnen en andere kortingsvormen zijn niet geldig voor de Night of the Giants.

KINDEREN

Kinderen (-13 jaar) komen gratis mee wanneer je tribunetickets bestelt, maar dienen over een inkomticket en stoel te beschikken. Premium/courtside/business seats voor kinderen zijn aan 15 euro i.p.v. de volledige prijs.

JONGEREN & STUDENTEN

Jongeren en studenten betalen 8 euro voor tribunetickets. Premium/courtside/business seats zijn aan volledige prijs.

GROEPEN

Groepen vanaf 20 betalende personen betalen slechts 8 euro per persoon i.p.v. 14 euro. Let op, deze actie is enkel geldig voor tribunetickets! Tickets voor groepen moeten gereserveerd worden via info@antwerpgiants.be.

ROLSTOELGEBRUIKERS

Rolstoelgebruikers en hun begeleider hebben zitplaatsen op de eerste rij aan de lange zijde van het veld aan de kant van de spelersbanken. Zij betalen hiervoor 14 euro per persoon.

BUSINESS & VIP

Interesse om met jouw bedrijf naar de Night of the Giants te komen of als VIP? Contacteer dan vip@antwerpgiants.be voor meer informatie en business formules.

ABONNEES

Onze trouwe Telenet Giants Antwerp-abonneehouders krijgen voor de Night of the Giants het dubbel aantal tickets. Heb je dus bijvoorbeeld twee seizoensabonnementen, dan krijg je niet twee maar vier tickets voor de Night of the Giants!

Onze abonnees zitten aan de lange zijde van het veld aan de kant van de spelersbanken (zoals in de Lotto Arena). De plaatsverdeling gebeurt automatisch door het ticketingsysteem. Doordat alle abonnees het dubbel aantal tickets krijgen, kan het wel zijn dat je wat meer naar links, rechts of hoger zit dan je gewoon bent.

UPDATE (28 februari 2022): Alle abonneehouders ontvingen op maandag 28 februari 2022 nieuwe toegangstickets voor de Night of the Giants. Hou deze tickets goed bij, want oude tickets (op datum van 10/04/2020) en abonnementskaartjes zullen op de NOTG niet werken!

ANTWERP GIANTS CLUBLEDEN

Spelers, speelsters, coaches en medewerkers van Antwerp Giants met een lidkaart hebben gratis toegang tot de Night of the Giants, maar moeten wel op voorhand hun plaatsen reserveren. Belangrijk: de Antwerp Giants-lidkaarten staan op naam en kunnen niet doorgegeven worden aan anderen. Komen je familie en vrienden graag mee? Dat kan! Volwassenen en studenten betalen slechts 8 euro per ticket. Ouders krijgen dus korting op hun ticket. Kinderen (-13 jaar) komen gratis mee, maar moeten ook over een toegangsticket beschikken. We zorgen ervoor dat alle ploegen bij elkaar worden gezet.

Je kan t.e.m. vrijdag 25 maart jouw tickets reserveren via dit invulformulier. Alle tickets dienen tegen dan ook betaald te zijn op rekeningnummer BE95 7350 1346 0958 van Merksem Sport vzw met vermelding ‘NOTG + ploeg clublid + naam voornaam clublid’. Niet betaald = geen tickets. Alle tickets worden in april verdeeld.