Night of the Giants – 21 april 2023

NIGHT OF THE GIANTS – 11de editie

Op vrijdag 21 april 2023 staat hét basketbalevent van 2023 op het programma: de 11de Night of the Giants! Kom supporteren voor Telenet Giants Antwerp in het Sportpaleis en geniet mee van een competitiewedstrijd in ware NBA-stijl met spektakelbasketbal, topentertainment en tal van extra’s!

(!) De Night of the Giants 2023 kreeg in februari een nieuwe datum. Origineel was de Night of the Giants 2023 gepland op vrijdag 17 maart. Door de sportieve (beker)successen speelde Telenet Giants Antwerp op zondag 12 maart de bekerfinale in Vorst Nationaal. Organisatorisch en sportief werd het daarom moeilijk om deze twee topwedstrijden zo snel achter elkaar plaats te laten vinden. Om de twee grote evenementen wat te spreiden, werd er gekozen om de galawedstrijd/-avond in het Sportpaleis te verzetten naar een latere datum in het seizoen: vrijdag 21 april. Het programma (start wedstrijd om 20u30) blijft ongewijzigd. Reeds aangekochte tickets voor de Night of the Giants op datum van 17 maart zijn geldig op de nieuwe datum! Je ontvangt geen nieuwe tickets. Hou je tickets dus goed bij.

Programma

Centraal staat uiteraard de wedstrijd Telenet Giants Antwerp vs ZZ Leiden (NL) (tweede ronde BNXT League). Een mooie sportieve affiche dus: de Belgische en Nederlandse bekerwinnaar tegenover elkaar! Voorafgaand aan de wedstrijd is er entertainment voorzien voor jong en oud, niet alleen de spelers maar ook het publiek zal opgewarmd zijn! Om 20u30 wordt de balopworp gegeven. Tijdens de pauze wordt het publiek verwend met een ge-wel-dig gastoptreden en ook de Sportoase cheerleaders zijn zoals steeds van de partij.

19u00   Deuren open
20u00   Opwarmshow Heat Entertainment
20u20   Openingsact Sportoase cheerleaders + ploegenvoorstelling
20u30   Start eerste speelhelft
20u50   Pauze Q1-Q2
21u10   Half-time performance
21u30   Start tweede speelhelft
21u50   Pauze Q3-Q4
22u10   Einde wedstrijd

TICKETS

> Tickets zijn nu online te koop via Tele Ticket Service

  • Tribunetickets: 18 euro
  • Premium seats (*): 35 euro – UITVERKOCHT
  • Courtside seats (**): 49 euro – UITVERKOCHT
  • VIP: zie hieronder

* Premium seats: seats op de eerste rijen aan de lange zijde van het veld.
** Courtside seats: beperkt aantal exclusieve zitplaatsen net naast het veld.

Waardebonnen en andere kortingsvormen zijn niet geldig voor de Night of the Giants.

KINDEREN (-13 jaar)

Kinderen (-13 jaar) hebben gratis toegang, maar dienen over een toegangsticket en stoel te beschikken. Premium en courtside seats zijn respectievelijk aan 15 euro en 25 euro.

JONGEREN & STUDENTEN

Jongeren en studenten (t.e.m. 25 jaar, op vertoon van studentenkaart) betalen 10 euro voor tribunetickets. Premium en courtside seats zijn respectievelijk aan 25 euro en 35 euro.

GROEPEN

Het is niet mogelijk om online tickets te bestellen voor grotere groepen. Groepen vanaf 10 personen kunnen daarom hun tickets via het secretariaat bestellen. Stuur hiervoor een mailtje naar info@antwerpgiants.be.

Groepen vanaf 20 betalende volwassenen genieten van een groepsvoordeel en betalen slechts 13 euro per persoon i.p.v. 18 euro. Let op, deze actie is enkel geldig op tribunetickets!

ROLSTOELGEBRUIKERS

Rolstoelgebruikers en hun begeleider hebben zitplaatsen op het platform aan de lange zijde van het veld aan de kant van de spelersbanken. Zij betalen hiervoor 18 euro per persoon.

BUSINESS & VIP

Interesse om met jouw bedrijf naar de Night of the Giants te komen of gewoon als VIP? Contacteer dan vip@antwerpgiants.be voor meer informatie en de business formules.

Reservaties worden afgesloten op vrijdag 31 maart.

ABONNEES

Onze abonneehouders krijgen het dubbel aantal tickets voor de Night of the Giants. Heb je bijvoorbeeld twee seizoensabonnementen, dan krijg je niet twee maar vier tickets voor de Night of the Giants! Onze abonnees zitten aan de lange zijde van het veld aan de kant van de spelersbanken (zoals in de Lotto Arena). De plaatsverdeling gebeurt automatisch door het ticketingsysteem. Doordat alle abonnees het dubbel aantal tickets krijgen, kan het zijn dat je wat meer naar links, rechts of hoger zit dan gewoonlijk.

Nota: Alle abonneehouders ontvangen e-tickets voor de Night of the Giants. Laat deze scannen aan de toegangscontrole. Abonnementskaartjes werken die avond niet!

Update 8 februari: De ontvangen e-tickets voor de Night of the Giants op datum van 17 maart zijn geldig op de nieuwe datum! Je ontvangt geen nieuwe tickets. Hou je tickets dus goed bij.

ANTWERP GIANTS CLUBLEDEN

Spelers, speelsters en coaches van Antwerp Giants met een lidkaart hebben gratis toegang tot de Night of the Giants en kunnen familie en/of vrienden meenemen aan een voordeligere prijs (actie alleen geldig voor tribunetickets). Volwassenen betalen zo 13 euro i.p.v. 18 euro,  jongeren en studenten (t.e.m. 25 jaar) betalen 10 euro. Kinderen (-13 jaar) komen gratis mee, maar moeten ook over een toegangsticket beschikken. Wij zorgen ervoor dat alle ploegen bij elkaar worden gezet.

Je kan t.e.m. vrijdag 31 maart jouw tickets reserveren via dit invulformulier. Alle tickets dienen tegen dan ook betaald te zijn op rekeningnummer BE39 0019 3645 1719 van Merksem Sport Events met vermelding ‘NOTG + ploeg clublid + naam voornaam clublid’. Niet betaald = geen tickets. Alle tickets worden begin maart verdeeld.

(!) Bestellingen voor datum van 8 februari werden geannuleerd en zullen volledig worden terugbetaald. Je moet een nieuwe reservatie en betaling doorvoeren omwille van de datumverplaatsing van de Night of the Giants naar vrijdag 21 april.