Night of the Giants – 22 april 2022

NIGHT OF THE GIANTS – 10de editie

Update 16 december 2021: Door de huidige situatie en de hierrond genomen maatregelen, wordt de tiende editie van onze Night of the Giants @ Sportpaleis (opnieuw) uitgesteld. De gezondheid en veiligheid van onze fans, spelers, staf en medewerkers hebben prioriteit.

Het goede nieuws is dat er al een nieuwe datum vastligt! Op VRIJDAG 22 APRIL 2022 ontvangt Telenet Giants Antwerp iedereen graag in het Sportpaleis voor de niet te missen klassieker in het basketbal. Derde keer, goede keer, toch?! Een datum om hoopvol naar uit te kijken!

Telenet Giants Antwerp speelt op 22 april tegen een Nederlandse ploeg voor de tweede ronde van de Belgisch-Nederlandse BNXT League (tegenstander kennen we pas in februari). Een competitiewedstrijd in ware NBA-stijl met spektakelbasketbal, topentertainment en tal van extra’s!

De tiende editie van de Night of the Giants was initieel voorzien op 10 april 2020 en vervolgens verplaatst naar 15 januari 2022. Reeds betaalde tickets (op datum van 10/04/2020 of 15/01/2022) zijn geldig op de nieuwe datum. Tickethouders kregen automatisch een bevestigingsmail van Tele Ticket Service. Heb je geen mail gekregen? Neem dan contact op met Tele Ticket Service/Sportpaleis Group.

Het volledige programma volgt snel!

TICKETVERKOOP (OPEN)

  • Tribune: 14 euro
  • Premium seats (*): 30 euro
  • Courtside seats (**): 45 euro
  • Tribune bezoekers (supportersvak tegenstander): 14 euro

* Premium seats: seats op de eerste rijen aan de lange zijde van het veld aan de kant van de spelersbanken.
** Courtside seats: beperkt aantal exclusieve zitplaatsen net achter de spelersbanken op het middenplein.

Waardebonnen en andere kortingsvormen zijn niet geldig voor de Night of the Giants.

KINDEREN

Kinderen (-13 jaar) komen gratis mee wanneer je tribunetickets bestelt, maar dienen ook over een inkomticket en stoel te beschikken. Premium/courtside/business seats voor kinderen zijn aan 15 euro i.p.v. de volledige prijs.

JONGEREN & STUDENTEN

Jongeren en studenten betalen 8 euro voor tribunetickets. Premium/courtside/business seats zijn aan volledige prijs.

GROEPEN

Groepen vanaf 20 betalende personen betalen slechts 8 euro per persoon i.p.v. 14 euro. Let op, deze actie is enkel geldig voor tribunetickets! Tickets voor groepen moeten worden vastgelegd via groepen@sportpaleisgroup.be.

ROLSTOELGEBRUIKERS

Rolstoelgebruikers en hun begeleider hebben zitplaatsen op de eerste rij aan de lange zijde van het veld aan de kant van de spelersbanken. Zij betalen hiervoor 14 euro per persoon.

BUSINESS & VIP

Interesse om met jouw bedrijf naar de Night of the Giants te komen of als VIP? Contacteer dan vip@antwerpgiants.be voor meer informatie en business formules.

ABONNEES

Onze trouwe Telenet Giants Antwerp abonneehouders krijgen voor de Night of the Giants het dubbel aantal tickets. Heb je dus bijvoorbeeld twee seizoensabonnementen, dan krijg je niet twee maar vier tickets voor de Night of the Giants!

Plaatsverdeling gebeurt automatisch door Tele Ticket Service, het ticketingsysteem van Sportpaleis Group, afhankelijk van jouw zitplaats in de Lotto Arena. Doordat alle abonnees het dubbel aantal tickets krijgen, kan het wel zijn dat je wat meer naar links, rechts of hoger zit dan gewoonlijk. Abonnees zitten aan de lange zijde van het veld aan de kant van de spelersbanken (zoals in de Lotto Arena).

UPDATE (maart 2020): De e-tickets die abonneehouders op dinsdag 10 maart 2020 via e-mail van Tele Ticket Service  (Sportpaleis Group) ontvingen blijven geldig en zijn dus je toegangsbewijs op de nieuwe datum. Hou deze tickets goed bij, abonnementskaartjes zullen die avond niet werken!

ANTWERP GIANTS CLUBLEDEN

Spelers, speelsters, coaches en medewerkers van Antwerp Giants met een lidkaart hebben gratis toegang tot de Night of the Giants, maar moeten wel op voorhand hun plaatsen reserveren. Verdere info voor clubleden wordt meegedeeld via de communicatiekanalen van onze jeugd- en breedtesport.