Tickets & abonnementen

Ticketprijzen

 • Kinderen (-13): gratis
 • Jongeren & studenten (13 t.e.m. 25 jaar, op vertoon van studentenkaart): 12 euro
 • Volwassenen: 22 euro
 • Groepsvoordeel (vanaf 20 betalende volwassenen): 16 euro
Antwerp Giants clubleden

Antwerp Giants clubleden hebben gratis toegang tot de thuiswedstrijden van Telenet Giants Antwerp in de Lotto Arena. Haal jouw gratis ticket op de dag van de wedstrijd af aan de kassa’s van de Lotto Arena op vertoon van jouw lidkaart (op naam). Eén gratis ticket per lidkaart.

Rolstoelgebruikers

Rolstoelgebruikers mogen onze thuiswedstrijden gratis bijwonen met één begeleider. Let op, deze tickets kan je niet online bestellen of reserveren. Meld je op de dag van de wedstrijd aan bij de kassa’s van de Lotto Arena, zij zullen jou verder helpen.

Groepen (vanaf 10 personen)

Het is niet mogelijk om online tickets te bestellen voor grotere groepen. Groepen vanaf 10 personen kunnen daarom hun tickets via het secretariaat bestellen, en dit ten laatste 72 uur voor aanvang van de wedstrijd. Stuur hiervoor een mailtje naar info@antwerpgiants.be.

Groepen vanaf 20 betalende volwassenen genieten van ons groepsvoordeel en betalen slechts 16 euro per ticket i.p.v. 22 euro.

Waardebonnen

Waardebonnen kan je enkel en alleen inruilen aan de kassa’s aan de Lotto Arena op wedstrijddagen.

Gratis openbaar vervoer De Lijn

Telenet Giants Antwerp fans kunnen op de dag van de wedstrijd gratis gebruik maken van het openbaar vervoer van De Lijn naar en van de Lotto Arena. Je kan hier je route plannen.

> Covid Safe Ticket

Voor de thuiswedstrijden van Telenet Giants Antwerp werken we met het Covid Safe Ticket (CST). Onze medewerkers zullen jouw CST iedere wedstrijd scannen bij het binnengaan. Je identiteitskaart wordt telkens mee gecontroleerd ter persoonsverificatie. Verder volgen we ook de opgelegde veiligheidsmaatregelen van de Belgische Overheid voor indoor sportevenementen.

Tickets bestellen

Online

Tickets bestellen voor thuiswedstrijden van Telenet Giants Antwerp kan online via de website van Be.at. Be.at zet alleen tickets open voor de eerstvolgende wedstrijden. Vind je de gewenste wedstrijd niet terug in het overzicht? Dan staat de wedstrijd nog niet in verkoop. 

Speciale ticketacties zijn niet van toepassing op de online ticketverkoop. Om van de actie(s) te genieten, moet je je tickets op dag van de wedstrijd aan de kassa’s van de Lotto Arena kopen.

Telefonisch

Telefonisch tickets bestellen kan via het call center van be•at op het nummer +32 (0)3 400 00 34 van maandag tot vrijdag van 13:00 tot 17:30.

Kassa’s Lotto Arena

Op wedstrijddagen kan je ook tickets kopen aan de kassa’s van de Lotto Arena zolang de voorraad strekt. Deze gaan open 90 minuten voor aanvang van de wedstrijd

Seizoensabonnementen 2023-2024

Het Telenet Giants Antwerp seizoensabonnement 2023-2024 omvat:

 • Toegang tot alle oefenwedstrijden (thuis)
 • Toegang tot alle thuiswedstrijden van de BNXT League (incl. play-offs), Europese campagne & Beker van België
 • Dubbel aantal tickets voor de Night of the Giants (in het Sportpaleis)
 • Toegang tot alle thuiswedstrijden van de reguliere competitie en eventuele play-offs van Dames 1 (Eerste Landelijke) (bekerwedstrijden niet inbegrepen)
 • Toegang tot alle thuiswedstrijden van de reguliere competitie van Giants 2 (tweede klasse) (bekerwedstrijden niet inbegrepen)
Abonnementsvoordelen
 • Je hebt een vaste zitplaats in de beste tribuneblokken aan de lange zijde van het veld (achter de spelersbanken)
 • Je bespaart bijna 40% t.o.v. de normale toegangsprijs
 • Je kan op wedstrijddagen gratis gebruik maken van het openbaar vervoer van De Lijn naar en van de Lotto Arena.
 • Je krijgt 20% korting bij een sportabonnement van Sportoase. Lees hier de voorwaarden.

Leden van Sportoase krijgen 20% korting bij aankoop van een Telenet Giants Antwerp -seizoensabonnement. Dit op vertoon van hun abonnement/lidkaart. Neem hiervoor contact op met ons secretariaat (info@antwerpgiants.be). Deze korting is niet cumuleerbaar met andere acties.

Abonnementsprijzen

Volwassenen : 345 euro!

Kinderen (-13J), gratis:

Kinderen (uit hetzelfde gezin) komen gratis met een volwassene mee naar thuiswedstrijden, maar dienen wel over een kinderabonnement (gereserveerde zitplaats) te beschikken. Stuur een kopie van het kids-ID door naar info@antwerpgiants.be.

Jongeren & studenten (13 t.e.m. 25 jaar) : 190 euro!

Jongeren en studenten t.e.m. 25 jaar genieten van deze voordeelprijs mits voorlegging van het inschrijvingsbewijs van de (hoge)school of universiteit. Stuur een kopie van het inschrijvingsbewijs door naar info@antwerpgiants.be.

Fanvak, zelfde prijzen als hierboven vermeld: De Antwerp Giants fanclub heeft een apart fanvak in de Lotto Arena (blokken 121-122-123), sfeer en ambiance verzekerd! Neem je een abonnement in het fanvak? Dan zit je lidmaatschap van de Antwerp Giants fanclub  er ineens bij inbegrepen.

Abonnementen verlengen (via overschrijving)

De betaling voor de seizoensabonnementen verloopt uitsluitend via overschrijving. Verleng jouw seizoensabonnement(en) door het exacte bedrag van jouw abonnement(en) over te schrijven op:
– Rekeningnummer: BE11 0015 2543 6548 (GEBABEBB) van ANTWERP GIANTS VZW
– Met vermelding: VOORNAAM NAAMTRIBUNE, RIJ, STOEL(EN)

We benadrukken om een correcte vermelding (VOORNAAM NAAM – TRIBUNE, RIJ, STOEL(EN)) door te geven bij de overschrijving. Anders weten we niet welke abonnee er aan welke betaling gekoppeld is. 

Nieuwe abonneehouders

Heb je een vraag over onze seizoensabonnementen of wil je er aankopen? Neem dan eerst contact op met ons secretariaat. Dit kan telefonisch op het nummer +32 (0)3 314 16 12 of door te mailen naar info@antwerpgiants.be. Zij zullen de beschikbare zitplaatsen met jou overlopen en jou verder helpen.

Met je basketploeg naar de Giants

Ben je coach van een jeugdploeg of speelt je zoon of dochter basketbal? Kom dan eens met de hele ploeg naar een wedstrijd van Telenet Giants Antwerp in de Lotto Arena kijken! De inkomtickets van de jeugdspelers t/m U12 zijn gratisJeugdspelers t/m U21 en coaches betalen € 3. Ouders en andere personen die ook graag meekomen betalen bovenstaande (groeps)prijzen.

(!) Voor deze actie moet je op voorhand je tickets reserveren bij het secretariaat. Stuur hiervoor een mailtje naar info@antwerpgiants.be.

Giant time @ Quick!

Kom jij binnenkort naar een thuiswedstrijd van Telenet Giants Antwerp in de Lotto Arena kijken? Dan krijg je bij afgifte van jouw fysiek inkomticket*/op vertoon van jouw abonnement een gratis Giant-hamburger bij aankoop van een maxi menu naar keuze in een van de deelnemende Quick-restaurants! 

Winnen onze Giants hun thuiswedstrijd met 90 punten of meer dan krijgt iedereen een gratis Giant! Aanbod onder onderstaande voorwaarden en telkens geldig tot één week na de wedstrijd aan de kassa van jouw Quick-restaurant.

 1. Abonnees moeten altijd hun scheurkalender tonen (deze zijn in het begin van het seizoen uitgedeeld aan de abonnees op de wedstrijden);
 2. Tickets moeten afgedrukt zijn! Een e-ticket tonen op je smartphone is niet voldoende.
 3. Deelnemende Antwerpse Quick-restaurants: Astridplein, De Keyserlei, Kontich, Pulhof, Wijnegem, Borsbeek, Kapellen, Schilde, Schoten, Wilrijk en Lier.