Tickets & abonnementen

Ticketprijzen

 • Kinderen (-13): gratis
 • Jongeren & studenten (13 t.e.m. 25 jaar, op vertoon van studentenkaart): 10 euro
 • Volwassenen: 18 euro
 • Clubleden Antwerp Giants (op vertoon van lidkaart): gratis (zie hieronder)
Rolstoelgebruikers

Rolstoelgebruikers mogen samen met één begeleider gratis onze thuiswedstrijden bijwonen. Let op, deze tickets kan je niet online bestellen. Meld je op de dag van de wedstrijd aan bij de loketten aan de Lotto Arena, zij zullen jou verder helpen.

Groepen

Groepen vanaf 20 betalende personen betalen 13 euro per ticket i.p.v. 18 euro en reserveren hun tickets best via het secretariaat. Stuur hiervoor een mailtje naar info@antwerpgiants.be.

Waardebonnen

Waardebonnen kan je enkel en alleen inruilen aan de loketten aan de Lotto Arena op wedstrijddagen. De Giants-waardebonnen van seizoen 2019-2020 (vroegtijdige competitiestopzetting) en 2020-2021 (seizoen achter gesloten deuren) zijn ook volgend seizoen 2021-2022 nog geldig (exclusief play-offs en Night of the Giants).

Covid Safe Ticket

Voor de thuiswedstrijden van Telenet Giants Antwerp werken we vanaf dit seizoen 2021-2022 met het Covid Safe Ticket (CST). Hierdoor moeten toeschouwers geen mondmasker meer dragen of anderhalve meter afstand bewaren met andere bubbels. We kunnen terug genieten van topbasketbal zonder (corona)restricties!

Onze medewerkers zullen jouw CST iedere wedstrijd scannen bij het binnengaan. Je identiteitskaart wordt telkens mee gecontroleerd ter persoonsverificatie.

COVID SAFE TICKET / EUROPEES COVID-CERTIFICAAT

Het Covid Safe Ticket is identiek aan het Europees Covid-certificaat, beide werken met dezelfde QR-code. Indien je reeds beschikt over het Europees Covid-certificaat, hoef je dus geen bijkomend document aan te vragen.

Heb je nog geen persoonlijke QR-code? Vraag deze dan op via de CovidSafeBE-app (https://covidsafe.be) of online op Mijn Burgerprofiel (https://www.burgerprofiel.be) of Mijn Gezondheid (https://mijngezondheid.belgie.be).

Tickets bestellen

Online

Tickets bestellen voor thuiswedstrijden van Telenet Giants Antwerp (BNXT League, Europe Cup & Beker van België) kan online via de website van Tele Ticket Service (Sportpaleis Group). Tele Ticket Service zet alleen tickets open voor de eerstvolgende wedstrijden. Vind je de gewenste wedstrijd niet terug in het overzicht? Dan staat de wedstrijd nog niet in verkoop.

Telefonisch

Telefonisch tickets bestellen kan binnenkort ook opnieuw via het call center van Tele Ticket Service op het nummer +32 (0)7 034 53 45 (enkel tijdens de kantooruren!).

Loketten Lotto Arena

Op wedstrijddagen kan je ook tickets kopen aan de loketten aan de Lotto Arena zolang de voorraad strekt. Deze gaan open 90 minuten voor aanvang van de wedstrijd.

Met je basketploeg naar de Giants

Ben je coach van een jeugdploeg of speelt je zoon of dochter basketbal? Kom dan eens met de hele ploeg naar een wedstrijd van Telenet Giants Antwerp in de Lotto Arena kijken! De inkomtickets van de coach en jeugdspelers (t.e.m. 21 jaar) zijn gratis. Ouders en andere personen die ook graag meekomen betalen bovenstaande (groeps)prijzen.

Stuur een mailtje naar info@antwerpgiants.be om je tickets te reserveren!

Gratis inkom voor Giants-clubleden

Giants-clubleden (spelers, speelsters, coaches, ploegverantwoordelijken en medewerkers) hebben gratis toegang tot de thuiswedstrijden van Telenet Giants Antwerp in de Lotto Arena*. Vraag op de dag van de wedstrijd jouw gratis inkomticket op aan de loketten van de Lotto Arena op vertoon van jouw lidkaart (op naam). Eén gratis ticket per lidkaart. Tickets reserveren en/of afhalen via het secretariaat aan de Heylen Vastgoed Basket Campus kan niet.

Jouw lidkaart verleent eveneens gratis toegang tot de thuiswedstrijden van DP World Giants en alle andere seniorploegen (dames 2/3 + Giants 2/3/4) in de Heylen Vastgoed Bakset Campus. Zelfde principe. 

Niet geldig voor externe evenementen zoals bijvoorbeeld bekerfinales

Seizoensabonnementen 2021-2022

Het Telenet Giants Antwerp seizoensabonnement 2021-2022 omvat:

 • Toegang tot alle oefenwedstrijden (thuis)
 • Toegang tot alle thuiswedstrijden van de BNXT League, Europese campagne & Beker van België
 • Dubbel aantal tickets voor de Night of the Giants (in het Sportpaleis)
 • Toegang tot alle thuiswedstrijden van de reguliere competitie en eventuele play-offs van DP World Giants (dames Eerste Landelijke) (bekerwedstrijden niet inbegrepen)
 • Toegang tot alle thuiswedstrijden van de reguliere competitie van Giants 2 (derde klasse) (bekerwedstrijden niet inbegrepen)
 • Huidige abonneehouders (2020-2021) die hun seizoensabonnementen verlengen, ontvangen daarnaast ook nog vijf duotickets (t.w.v. 180 euro) per betalend abonnement om familie of vrienden uit te nodigen voor (een) thuiswedstrijd(en) naar keuze (met uitzondering van de Night of the Giants).
 • 20% korting bij een sportabonnement van Sportoase Groot Schijn (Deurne)
Abonnementsvoordelen
 • Je hebt een vaste zitplaats in de beste tribuneblokken aan de lange zijde van het veld en achter de spelersbanken *
 • Je bespaart bijna 50% t.o.v. de normale toegangsprijs
 • Je kan op wedstrijddagen gratis gebruik maken van het openbaar vervoer van De Lijn naar en van de Lotto Arena
Abonnementsprijzen
 • Volwassenen, 315 euro
 • Kinderen (t.e.m. 12 jaar), gratis: Kinderen komen gratis met een volwassene mee naar thuiswedstrijden, maar dienen wel over een kinderabonnement (gereserveerde zitplaats) te beschikken. Stuur een kopie van het kids-ID door naar info@antwerpgiants.be.
 • Jongeren & studenten (13 t.e.m. 25 jaar), 160 euro: Jongeren en studenten t.e.m. 25 jaar genieten van deze voordeelprijs mits voorlegging van het inschrijvingsbewijs van de (hoge)school of universiteit. Stuur een kopie van het inschrijvingsbewijs door naar info@antwerpgiants.be.
 • Fanvak, zelfde prijzen als hierboven vermeld *: De Antwerp Giants fanclub heeft een apart fanvak in de Lotto Arena (blokken 121-122-123), sfeer en ambiance verzekerd! Neem je een abonnement in het fanvak? Dan zit je lidmaatschap van de Antwerp Giants fanclub (t.w.v. 30 euro) er ineens bij inbegrepen.

Huidige abonneehouders (2020-2021) ontvangen de komende twee seizoenen (2021-2022 en 2022-2023) 30% korting bij het verlengen van hun seizoensabonnementen. Dit komt neer op 100 euro voor een studenten-/jongerenabonnement en 215 euro voor een abonnement voor volwassenen. De korting is alleen geldig wanneer je beide seizoenen abonneehouder bent.

* Huidige abonneehouders met een abonnement in het fanvak betalen voor seizoen 2021-2022 slechts 185 euro voor volwassenen en 70 euro voor studenten/jongeren. Dit omdat het lidgeld van seizoen 2020-2021 wordt overgedragen.

Abonnementen verlengen (overschrijving)

De betaling voor de seizoensabonnementen verloopt dit jaar uitsluitend via overschrijving. Verleng jouw seizoensabonnement(en) door het exacte bedrag van jouw abonnement(en) over te schrijven op:
– Rekeningnummer: BE11 0015 2543 6548 (GEBABEBB) van ANTWERP GIANTS VZW
– Met vermelding: VOORNAAM NAAMTRIBUNE, RIJ, STOEL(EN)

We benadrukken om een correcte vermelding (VOORNAAM NAAM – TRIBUNE, RIJ, STOEL(EN)) door te geven bij de overschrijving, dit om alles overzichtelijker te maken. 

ABONNEEHOUDERS MET EEN ABONNEMENT IN HET FANVAK BETALEN OP EEN APARTE REKENING VAN DE FANCLUB. Contacteer hiervoor fanclub@antwerpgiants.be.

Nota: Huidige abonnees betalen nu enkel voor seizoen 2021-2022 (en niet ineens voor twee seizoenen). De verlengingen worden bij het secretariaat bijgehouden, zo weten we wie er voor seizoen 2022-2023 recht heeft op de 30% korting.

Nieuwe abonneehouders

Heb je een vraag over onze seizoensabonnementen of wil je er aankopen? Neem dan eerst contact op met ons secretariaat. Dit kan telefonisch op het nummer +32 (0)3 314 16 12 of door te mailen naar info@antwerpgiants.be. Zij zullen de beschikbare zitplaatsen met jou overlopen en jou verder helpen.