Tickets & abonnementen

Op wedstrijddagen worden er tijdelijk geen tickets meer verkocht aan de loketten aan de Lotto Arena. Zij zijn enkel open om tickets die reeds betaald zijn af te halen. Bestel jouw tickets online via Tele Ticket Service op www.teleticketservice.com!

(!) Publiek bij professionele (indoor)sporten is op dit moment verboden door de Belgische overheid. Onze thuiswedstrijden worden voorlopig ACHTER GESLOTEN DEUREN afgewerkt.

Ticketprijzen

 • Kinderen (-13): gratis
 • Jongeren (-18): 10 euro
 • Studenten (t.e.m. 25, op vertoon van studentenkaart): 10 euro
 • Volwassenen: 18 euro
 • Clubleden Antwerp Giants (op vertoon van lidkaart): gratis er zijn momenteel uitzonderlijk géén gratis tickets omwille van de beperkte zaalcapaciteit
Rolstoelgebruikers

Rolstoelgebruikers mogen samen met één begeleider de thuiswedstrijden gratis bijwonen. Deze tickets kan je niet online bestellen. Meld je op de dag van de wedstrijd aan bij de loketten aan de Lotto Arena, zij zullen jou verder helpen. Stuur ten laatste twee werkdagen voor de wedstrijd een mailtje naar info@antwerpgiants.be, zij zullen jou verder helpen.

Groepen

TIJDELIJK NIET MOGELIJK – Groepen vanaf 20 betalende personen betalen 13 euro per ticket i.p.v. 18 euro en reserveren hun tickets best via het secretariaat. Stuur hiervoor een mailtje naar info@antwerpgiants.be.

Met je basketploeg naar de Giants!

TIJDELIJK NIET MOGELIJK – Ben je coach van een jeugdploeg of speelt je zoon of dochter basketbal? Kom dan eens met de hele ploeg naar een wedstrijd van Telenet Giants Antwerp in de Lotto Arena kijken! De inkomtickets van de coach en jeugdspelers (tot 21 jaar) zijn gratis. Ouders en andere personen die ook graag meekomen betalen bovenstaande prijzen. Stuur een mailtje naar info@antwerpgiants.be om je tickets te reserveren.

Waardebonnen

Waardebonnen kan je enkel en alleen inruilen aan de loketten aan de Lotto Arena op wedstrijddagen. Door de vroegtijdige competitiestopzetting van afgelopen seizoen zijn de waardebonnen van 2019-2020 uitzonderlijk ook dit seizoen nog geldig (exclusief play-offs).

TIJDELIJK NIET MOGELIJK – Het is op deze moment niet mogelijk om de waardebonnen in te ruilen. Er zijn momenteel uitzonderlijk géén gratis tickets omwille van de beperkte zaalcapaciteit. Je kan jouw waardebonnen later op het seizoen gebruiken eens we terug meer toeschouwers mogen ontvangen en de loketten aan de Lotto Arena weer open mogen.

Hoe tickets bestellen?

Tickets bestellen voor thuiswedstrijden van Telenet Giants Antwerp kan momenteel enkel online via Tele Ticket Service op www.teleticketservice.com.

Onder de huidige omstandigheden zet Tele Ticket Service altijd alleen tickets open voor de eerstvolgende wedstrijd(en). Vind je de gewenste wedstrijd niet terug in het overzicht? Dan staat de wedstrijd nog niet in verkoop.

Online
 • Tickets voor wedstrijden van de EuroMillions League (Belgische competitie) bestel je hier.
 • Tickets voor wedstrijden van de EuroCup (Europese campagne) bestel je hier.
 • Tickets voor wedstrijden van de Beker van België zijn nog niet in verkoop.
Telefonisch – TIJDELIJK NIET MOGELIJK

Telefonisch tickets bestellen kan via het call center van Tele Ticket Service (Sportpaleis Group) op het nummer +32 (0)7 034 53 45 (enkel tijdens de kantooruren).

Loketten Lotto Arena – TIJDELIJK NIET MOGELIJK

Op wedstrijddagen kan je ook nog altijd tickets kopen aan de loketten aan de Lotto Arena (zolang de voorraad strekt). Deze gaan open 90 minuten voor aanvang van de wedstrijd. Op wedstrijddagen worden er tijdelijk geen tickets meer verkocht aan de loketten aan de Lotto Arena. De loketten zijn enkel open om tickets die reeds betaald zijn af te halen.

Seizoensabonnementen 2020-2021

Het Telenet Giants Antwerp seizoensabonnement 2020-2021 omvat:

 • Toegang tot alle oefenwedstrijden (thuis)
 • Toegang tot alle thuiswedstrijden van de reguliere competitie en play-offs van de Belgische EuroMillions League
 • Toegang tot alle thuiswedstrijden van de EuroCup (Europese campagne)
 • Toegang tot alle thuiswedstrijden van de Beker van België
 • Toegang tot alle thuiswedstrijden van de reguliere competitie en play-offs van DP World Giants (dames Eerste Landelijke)
 • Toegang tot alle thuiswedstrijden van de reguliere competitie van Giants 2 (derde klasse)
Abonnementsvoordelen
 • Je hebt een vaste zitplaats in de beste tribuneblokken aan de lange zijde van het veld en achter de spelersbanken *
 • Je bespaart bijna 50% t.o.v. de normale toegangsprijs
 • Je kan op wedstrijddagen gratis gebruik maken van het openbaar vervoer van De Lijn naar en van de Lotto Arena
 • We houden een exclusief event voor onze abonneehouders met de spelers en coaching staf
 • Gratis abonnement op EMBL.tv om alle uitwedstrijden live te volgen **
 • 1 filmticket kopen + 1 filmticket gratis op woensdagen bij Kinepolis Antwerpen (Groenendaallaan) ***

* Onder de huidige omstandigheden krijgen abonnees een tijdelijke vaste zitplaats toegewezen, rekening houdend met alle regels rond “bubbels” en social distancing. Eens we opnieuw naar het “originele” zitplan kunnen gaan, zullen we dat ook doen en krijgen alle abonnees een nieuw abonnementskaartje.

** EMBL.tv is het officiële internetplatform van de Belgische Pro Basketball League waar je alle wedstrijden, wedstrijdhighlights en andere content van de EuroMillions League (live) kan (her)bekijken. Vanaf januari 2021 wordt EMBL.tv betalend, maar clubabonnees kunnen met hun unieke code het platform verder kosteloos gebruiken!

*** Giants-abonnees genieten ook dit seizoen weer van de 1+1 voordeelformule bij Kinepolis Antwerpen op woensdagen! Voor elk betalend ticket geeft Kinepolis Antwerpen er een gratis ticket bij. De actie loopt vanaf 7 oktober 2020 t.e.m. 30 juni 2021 en is geldig voor alle 2D-filmvoorstellingen. Filmsupplementen zoals bijvoorbeeld langspeelfilms zijn niet inbegrepen. Net zoals vorig jaar zijn tickets enkel te koop aan de kassa in Kinepolis Antwerpen op vertoon van je Giants-abonnement. Online bestellen gaat niet. Raadpleeg de website van Kinepolis Antwerpen om te kijken of de kassa’s aan het cinemacomplex (opnieuw) open zijn. PS: spot ook onze Giants-vitrine in Kinepolis Antwerpen aan Zaal 3!

Prijzen
 • Volwassenen, 310 euro: Kinderen tot 13 jaar komen gratis mee met mama en/of papa naar thuiswedstrijden, maar moeten wel over een kinderabonnement (gereserveerde zitplaats) beschikken
 • Jongeren (13 t.e.m. 18) & studenten (18 t.e.m. 25), 155 euro: Mits voorlegging van het inschrijvingsbewijs van de hogeschool of universiteit
 • Fanclub, 265 euro: Zitplaatsen in het fanvak, midden in de sfeer van onze energieke supporters! Dit abonnement is inclusief lidgeld van de Antwerp Giants fanclub (t.w.v. 30 euro). Meer info vind je op de pagina van onze fanclub
Abonnementen aankopen

Heb je een vraag over onze seizoensabonnementen of wil je er aankopen? Neem dan contact op met ons secretariaat. Dit kan telefonisch op het nummer +32 (0)3 314 16 12 of door te mailen naar info@antwerpgiants.be. Zij zullen de beschikbare zitplaatsen met jou overlopen. Nadien kan je je seizoensabonnementen betalen via overschrijving.

Details overschrijving
– Rekeningnummer: BE11 0015 2543 6548 (GEBABEBB) van Antwerp Giants vzw
– Vermelding: VOORNAAM NAAMTRIBUNE, RIJ, STOEL(EN)