Sportoase cheerleaders

Without cheerleading, it’s just a game

De Sportoase cheerleaders zijn een hechte groep vriendinnen die de thuiswedstrijden van Telenet Giants Antwerp en DP World Giants meer kleur en uitstraling geven. Vurig, liefdevol en met een flinke dosis showgehalte, zo kunnen we hen het best omschrijven!

Onze cheerleaders begonnen als Luv’A Giants in de Arenahal te Deurne en moedigen onze Giants sinds 2007 aan in de Lotto Arena. Sinds seizoen 2019-2020 zijn de juniors ook van de partij bij de thuiswedstrijden van DP World Giants, onze eerste damesploeg, in de Heylen Vastgoed Basket Campus. Ze focussen zich vooral op ‘pom dance‘, maar daarnaast zijn er ook enkele cheerleaders die een sterk staaltje gymnastiek toevoegen aan de dansroutines.

De cheer family is over de jaren heen uitgegroeid tot een enthousiaste groep met meer dan 40 cheerleaders die het Antwerpse thuispubliek amuseren met hun nieuwste yells en danspassen. Wie wil er nu niet graag zijn moves tonen in de Lotto Arena?!

Categorieën

Onze cheerleaders zijn ingedeeld in twee leeftijdscategorieën: juniors en dancers. Alle groepen staan onder de bekwame leiding van Britt. De Sportoase cheerleaders maken geen onderscheid tussen jongens en meisjes, iedereen is welkom!

Juniors: 12 tot 17 jaar – Wedstrijden DP World Giants en Telenet Giants Antwerp
Dancers: +17 – Wedstrijden Telenet Giants Antwerp

Trainingsfaciliteiten @ Sportoase Groot Schijn

De cheerleaders trainen sinds seizoen 2021-2022 in de hypermoderne danszalen van onze partner Sportoase Groot Schijn in Deurne (Ruggeveldlaan), het grootste gezondheidsparadijs van België!

Sportoase Groot Schijn opende begin oktober (2021) haar deuren. Met een groot aqua-gedeelte (bestaande uit o.a. binnen- en buitenbaden, een golfslagbad, waterversnellingen, een glijbanencomplex en diverse sauna’s), een health club met de meest geavanceerde fitnesstoestellen en -infrastructuren én maar liefst twee overdekte ijsbanen is er voor elk wat wils! Benieuwd? Neem dan zeker eens een kijkje op hun website www.sportoase.be!

Trainingen

Onze juniors en dancers trainen op vrijdag. Een danspas hier en een routine daar, zo worden de juniors klaargestoomd om net als onze dancers de onze Giants aan te moedigen in de Lotto Arena, Heylen Vastgoed Basket Campus of in het Sportpaleis!

Proeftrainen met onze cheerleaders

Ken of ben je een enthousiast persoon met gevoel voor ritme, kom dan zeker eens langs! Stuur een mailtje naar info@antwerpgiants.be voor meer informatie.

20% korting

Telenet Giants Antwerp abonneehouders en Antwerp Giants clubleden krijgen op vertoon van hun seizoensabonnement/lidkaart 20% korting bij aankoop van een sportabonnement bij Sportoase Groot Schijn! Omgekeerd krijgen Sportoase-leden ook een TGA seizoensabonnement aan 20% korting.