Sportoase cheerleaders

Without cheerleading, it’s just a game

De Sportoase cheerleaders zijn een hechte groep vriendinnen die de thuiswedstrijden van Telenet Giants Antwerp meer kleur en uitstraling geven. Vurig, liefdevol en met een flinke dosis showgehalte, zo kunnen we hen het best omschrijven!

Onze cheerleaders begonnen als Luv’A Giants in de Arenahal te Deurne en moedigen onze Giants sinds 2007 aan in de Lotto Arena. Ze focussen zich vooral op ‘pom dance‘, maar daarnaast zijn er ook enkele cheerleaders die een sterk staaltje gymnastiek toevoegen aan de dansroutines!

De cheer family is over de jaren heen uitgegroeid tot een enthousiaste groep met meer dan 40 cheerleaders die het Antwerpse thuispubliek amuseren met hun nieuwste yells en danspassen. Wie wil er nu niet graag zijn moves tonen in de Lotto Arena?!

Categorieën

Onze cheerleaders zijn ingedeeld in drie leeftijdscategorieën: kids, juniors en dancers. De groepen staan onder de bekwame leiding van Britt, Emilie en Sophie. De Sportoase cheerleaders maken geen onderscheid tussen jongens en meisjes, iedereen is welkom!

Kids: 5 tot 12 jaar
Juniors
: 12 tot 17 jaar
Dancers: +17

Trainingsfaciliteiten @ Sportoase Groot Schijn

De cheerleaders trainen sinds seizoen 2021-2022 in de hypermoderne danszalen van onze partner Sportoase Groot Schijn in Deurne (Ruggeveldlaan), het grootste gezondheidsparadijs van België!

Sportoase Groot Schijn opende begin oktober (2021) haar deuren. Met een groot aqua-gedeelte (bestaande uit o.a. binnen- en buitenbaden, een golfslagbad, waterversnellingen, een glijbanencomplex en diverse sauna’s), een health club met de meest geavanceerde fitnesstoestellen en -infrastructuren én maar liefst twee overdekte ijsbanen is er voor elk wat wils! Benieuwd? Neem dan zeker eens een kijkje op hun website www.sportoase.be!

Trainingen

Onze juniors en dancers trainen op vrijdagavond. De kids trainen op zondagnamiddag. Een danspas hier en een routine daar, zo worden ze klaargestoomd om onze Giants aan te moedigen in de Lotto Arena, de Heylen Vastgoed Basket Campus of in het Sportpaleis!

Proeftrainen met onze cheerleaders

Ken of ben je een enthousiast persoon met gevoel voor ritme, kom dan zeker eens langs! Stuur een mailtje naar info@antwerpgiants.be voor meer informatie.

20% korting

Telenet Giants Antwerp-abonneehouders en clubleden krijgen op vertoon van hun seizoensabonnement/lidkaart (en identiteitskaart) 20% korting bij aankoop van een sportabonnement bij Sportoase (actie niet geldig in de webshop of van toepassing op de zwemschool en kennismakingskaart). Omgekeerd krijgen Sportoase-leden ook een TGA-seizoensabonnement aan 20% korting. Kortingen zijn geldig voor één persoon op alle tarieven tot en met 30/06/2024, niet cumuleerbaar met andere promoties of acties.