Sociaal geëngageerd

GIANTS KIDS SHOOT-OUT

GIANTS KIDS SHOOT-OUT

De Giants kids shoot-out is een scholencompetitie waar kinderen van het vijfde en zesde leerjaar – ook zonder “basketbalvoorkennis” – het tegen elkaar opnemen in een shooting contest. Doel? In drie minuten zoveel mogelijk punten scoren. Onze 21ste editie gaat dit seizoen 2020-2021 jammer genoeg niet door om welgekende redenen.

PLAYING FOR SUCCESS

PLAYING FOR SUCCESS

Playing for Success en Antwerp Giants motiveren jongeren a.d.h.v. allerlei projecten, waaronder interviews met spelers en geometrie op het basketbalveld, hun schoolse activiteiten ernstig te nemen. Dit via interactieve sessies van een drietal uur in de leerruimte van de Heylen Vastgoed Basket Campus. Playing for Success gaat dit seizoen 2020-2021 jammer genoeg niet door om welgekende redenen.

GO 4 BASKET

GO 4 BASKET

Met ons Go 4 Basket-project begeleiden Giants coaches op woensdagnamiddag kinderen uit het eerste en tweede leerjaar in onderlinge 3 on 3-wedstrijdjes in de Heylen Vastgoed Basket Campus. Ons Go 4 Basket-project gaat dit seizoen 2020-2021 jammer genoeg niet door om welgekende redenen.

G-SPORT

G-SPORT

Hoewel Antwerp Giants zelf geen G-basketbalploeg heeft, ondersteunen we als club wel G-sport in Antwerpen. Dit in samenwerking met de stad Antwerpen en Sporting A. Ben je zelf G-sportatleet en wil je met je ploeg eens een wedstrijd bijwonen? Contacteer dan info@antwerpgiants.be.

STUDEREN @ BASKET CAMPUS

STUDEREN @ BASKET CAMPUS

Studies komen altijd op de eerste plaats, maar een goede topsporter kan mits goede planning en inzet school en basketbal perfect combineren. Om onze jeugdspelers een duwtje in de rug te geven, werd er in de Heylen Vastgoed Basket Campus een leerruimte ingericht. Hier kunnen spelers en speelsters na school of voor de training individueel of in groep hun huiswerk maken.

Onze sociale projecten worden ondersteund door
Port of Antwerp, Water-Link en BASF Antwerpen.