Sociaal geëngageerd

GIANTS KIDS SHOOT-OUT

GIANTS KIDS SHOOT-OUT

De Giants kids shoot-out is een scholencompetitie waar kinderen van het vijfde en zesde leerjaar – ook zonder “basketbalvoorkennis” – het tegen elkaar opnemen in een shooting contest. Doel? In drie minuten zoveel mogelijk punten scoren. Wil je graag deelnemen aan onze 21ste editie? Stuur dan een mailtje naar info@antwerpgiants.be voor meer info.

PLAYING FOR SUCCESS

PLAYING FOR SUCCESS

Playing for Success en Antwerp Giants motiveren jongeren a.d.h.v. allerlei projecten, waaronder interviews met spelers en geometrie op het basketbalveld, hun schoolse activiteiten ernstig te nemen. Dit via interactieve sessies van een drietal uur in de leerruimte van de Heylen Vastgoed Basket Campus.

GO 4 BASKET

GO 4 BASKET

Met ons Go 4 Basket-project begeleiden onze Giants coaches op woensdagnamiddag kinderen in onderlinge wedstrijdjes in onze Heylen Vastgoed Basket Campus of op school zelf. Heb je als school in Merksem interesse om deel te nemen? Stuur dan een mailtje naar info@antwerpgiants.be.

G-SPORT

G-SPORT

Hoewel Antwerp Giants zelf geen G-basketbalploeg heeft, ondersteunen we als club wel G-sport in Antwerpen. Dit in samenwerking met de stad Antwerpen en Sporting A. Ben je zelf G-sportatleet en wil je met je ploeg eens een wedstrijd bijwonen? Contacteer dan info@antwerpgiants.be.

STUDEREN @ BASKET CAMPUS

STUDEREN @ BASKET CAMPUS

Studies komen altijd op de eerste plaats, maar een goede topsporter kan mits goede planning en inzet school en basketbal perfect combineren. Om onze jeugdspelers een duwtje in de rug te geven, werd er in de Heylen Vastgoed Basket Campus een leerruimte ingericht. Hier kunnen spelers en speelsters na school of voor de training individueel of in groep hun huiswerk maken.

BUURTPLEIN

BUURTPLEIN

Dankzij de aanleg van een volledig uitgerust buurtplein aan de Heylen Vastgoed Basket Campus faciliteert Antwerp Giants gratis (buiten)sport en recreatie voor buurtbewoners. Ook clubleden en bezoekers kunnen uiteraard gebruik maken van de drie basketbalvelden, gezellige zithoeken en speeltuin.