Praktisch

Coronamaatregelen Heylen Vastgoed Basket Campus

We volgen als club alle Corona-adviezen en -protocollen nauw op om de gezondheid van onze spelers en speelsters, coaches, medewerkers, supporters en bezoekers te garanderen. We vragen aan iedereen om onze coronamaatregelen (versie 3 december) te respecteren, zo kunnen we samen in alle veiligheid genieten van onze favoriete sport.

De cafetaria (met Covid Safe Ticket!) en kleedkamers (incl. douches) van de Heylen Vastgoed Basket Campus zijn open.

Wedstrijden dit weekend

Raadpleeg via de link hieronder het wekelijkse wedstrijdschema van onze jeugd- en breedtesportploegen.

Trainingen

Raadpleeg via de link hieronder de seizoensplanning trainingen van onze jeugd- en breedtesportploegen.

Deze planning is wekelijks onderhevig aan wijzigingen ten gevolge van allerlei activiteiten!

Klik hier voor de trainingen per week

Bekercompetities

De Beker van Antwerpen en Beker van Vlaanderen zijn dit seizoen 2020-2021 door Basketbal Vlaanderen voor alle leeftijdscategorieën afgelast.

Nuttige documenten

Verzekeringen

Alle informatie over basketbalverzekeringen en -polissen is terug te vinden op de website van Basketbal Vlaanderen.

Sportongevallen

Bij sportongevallen vul je bovenstaand aangifteformulier van Antwerp Giants in en niet het aangifteformulier van Basketbal Vlaanderen! Stuur het ingevulde formulier door naar jeugd@antwerpgiants.be, zij zullen je verder helpen.

Spelers met een studentencontract nemen bij een sportongeval altijd onmiddellijk contact op met het secretariaat (info@antwerpgiants.be).

3 Gratis initiatielessen basketbal op woensdag

Klik hier voor meer informatie.

Giants basketkampen

Tijdens de schoolvakanties organiseren Antwerp Giants vzw en Merksem Sport vzw (jeugd)basketkampen in de Heylen Vastgoed Basket Campus. Dit onder de bekwame begeleiding van onze topcoaches en energieke kampbegeleiders! Ook niet-Giants clubleden zijn meer dan welkom!

De kampen gaan telkens door van maandag t.e.m. vrijdag (5 dagen), alle dagen van 9u tot 16u tenzij anders aangegeven. We voorzien ook voor- (8u30 tot 9u) en naopvang (16u tot 16u30). Dranken, snacks en een T-shirt zijn altijd inbegrepen alsook warme middagmalen.

Voor extra informatie kan je altijd basketkampen@antwerpgiants.be contacteren.

Gratis inkom bij Telenet Giants Antwerp voor Giants clubleden.

Giants clubleden (spelers, speelsters en coaches) hebben gratis toegang tot de thuiswedstrijden van Telenet Giants Antwerp in de Lotto Arena*. Vraag op de dag van de wedstrijd jouw gratis inkomticket op aan de loketten van de Lotto Arena op vertoon van jouw lidkaart (op naam). Eén gratis ticket per lidkaart. Tickets reserveren en/of afhalen via het secretariaat aan de Heylen Vastgoed Basket Campus gaat NIET.

Jouw lidkaart verleent eveneens gratis toegang tot de thuiswedstrijden van de Giants 2 (tweede klasse) en alle andere seniorploegen in de Heylen Vastgoed Bakset Campus. Zelfde principe. 

Niet geldig voor externe evenementen zoals bijvoorbeeld bekerfinales. 

Locaties

Ons sportcomplex bevindt zich in een eenrichtingsstraat en in zone 30-gebied. De Gasthuishoevestraat kan je enkel inrijden via de Minister Delbekelaan.

GEWIJZIGDE VERKEERSSITUATIE: Door de werken aan de Burgemeester Gabriël Theunisbrug en de aanleg van het Duvelsplein is de Gasthuishoevestraat tijdelijk niet bereikbaar via het kruispunt aan de brug. Je kan de Gasthuishoevestraat enkel in- en uitrijden via het kruispunt Bredabaan-Carrettestraat-Gasthuishoevestraat. Het eenrichtingsverkeer is opgeheven. De straat is nu ook doodlopend aan het kruispunt aan de brug.

Gasthuishoevestraat 71, 2170 Merksem

Rodeloopstraat 2, 2170 Merksem