Praktisch

Coronamaatregelen Heylen Vastgoed Basket Campus

We volgen als club alle Corona-adviezen en -protocollen nauw op om de gezondheid van onze spelers en speelsters, coaches, medewerkers, supporters en bezoekers te garanderen. We vragen aan iedereen om onze coronamaatregelen (versie 3 december) te respecteren, zo kunnen we samen in alle veiligheid genieten van onze favoriete sport.

De cafetaria (met Covid Safe Ticket!) en kleedkamers (incl. douches) van de Heylen Vastgoed Basket Campus zijn open.

Wedstrijden dit weekend

Raadpleeg via de link hieronder het wekelijkse wedstrijdschema van onze jeugd- en breedtesportploegen.

Bekercompetities

De Beker van Antwerpen en Beker van Vlaanderen zijn dit seizoen 2020-2021 door Basketbal Vlaanderen voor alle leeftijdscategorieën afgelast.

Gratis inkom voor Giants-clubleden

Giants-clubleden (spelers, speelsters, coaches, ploegverantwoordelijken en medewerkers) hebben gratis toegang tot de thuiswedstrijden van Telenet Giants Antwerp in de Lotto Arena*. Vraag op de dag van de wedstrijd jouw gratis inkomticket op aan de loketten van de Lotto Arena op vertoon van jouw lidkaart (op naam). Eén gratis ticket per lidkaart. Tickets reserveren en/of afhalen via het secretariaat aan de Heylen Vastgoed Basket Campus kan niet.

Jouw lidkaart verleent eveneens gratis toegang tot de thuiswedstrijden van de Giants 2 (tweede klasse) en alle andere seniorploegen (dames 2/3/4 + Giants 3/4) in de Heylen Vastgoed Bakset Campus. Zelfde principe. 

Niet geldig voor externe evenementen zoals bijvoorbeeld bekerfinales. 

Nuttige documenten

Verzekeringen

Alle informatie over basketbalverzekeringen en -polissen is terug te vinden op de website van Basketbal Vlaanderen.

Sportongevallen

Bij sportongevallen vul je bovenstaand aangifteformulier van Antwerp Giants in en niet het aangifteformulier van Basketbal Vlaanderen! Stuur het ingevulde formulier door naar jeugd@antwerpgiants.be, zij zullen je verder helpen.

Spelers met een studentencontract nemen bij een sportongeval altijd onmiddellijk contact op met het secretariaat (info@antwerpgiants.be).

Gratis initiatielessen basketbal op woensdag

Onze enthousiaste en ervaren jeugdcoaches van Antwerp Giants geven tijdens het schooljaar iedere woensdagnamiddag initiatielessen basketbal (van 14 september t.e.m. 31 mei, uitgezonderd schoolvakanties) aan kinderen vanaf 5 jaar. Iedereen is welkom, basketbalvoorkennis is niet nodig. Onze coaches leren de kinderen op een toffe en ontspannen manier kennismaken met onze favoriete sport!

De trainingen gaan door in ons sportcomplex, de Heylen Vastgoed Basket Campus in Merksem, op terreinen 1 & 2 van 15u30 tot 16u30 en zijn gratis. Je kan drie trainingen mee komen oefenen. De kinderen dienen enkel voorzien te zijn van gepast sportschoeisel en een eigen drinkbus. Drinkbussen kunnen altijd bijgevuld worden aan onze waterfontein.

Inschrijven

Vooraf inschrijven is verplicht, zo weten onze coaches hoeveel kinderen ze op training mogen verwachten. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar jeugd@antwerpgiants.be, dit ten laatste drie (werk)dagen voor de training.

Is je zoon of dochter geïnteresseerd in basketbal of ken je iemand die graag eens een keertje zou willen komen meetrainen? Bij Antwerp Giants is iedereen welkom!

Giants basketkampen

Tijdens de schoolvakanties organiseren Antwerp Giants vzw en Merksem Sport vzw (jeugd)basketkampen in de Heylen Vastgoed Basket Campus. Dit onder de bekwame begeleiding van onze topcoaches en energieke kampbegeleiders! Ook niet-Giants clubleden zijn meer dan welkom!

De kampen gaan telkens door van maandag t.e.m. vrijdag (5 dagen), alle dagen van 9u tot 16u tenzij anders aangegeven. We voorzien ook voor- (8u30 tot 9u) en naopvang (16u tot 16u30). Dranken, snacks en een T-shirt zijn altijd inbegrepen alsook warme middagmalen.

Voor extra informatie kan je altijd basketkampen@antwerpgiants.be contacteren.

Locaties & contact

Ons sportcomplex bevindt zich in een eenrichtingsstraat en in zone 30-gebied. De Gasthuishoevestraat kan je enkel inrijden via de Minister Delbekelaan.

GEWIJZIGDE VERKEERSSITUATIE: Door de werken aan de Burgemeester Gabriël Theunisbrug en de aanleg van het Duvelsplein is de Gasthuishoevestraat tijdelijk niet bereikbaar via het kruispunt aan de brug. Je kan de Gasthuishoevestraat enkel in- en uitrijden via het kruispunt Bredabaan-Carrettestraat-Gasthuishoevestraat. Het eenrichtingsverkeer is opgeheven. De straat is nu ook doodlopend aan het kruispunt aan de brug.

Gasthuishoevestraat 71, 2170 Merksem

Rodeloopstraat 2, 2170 Merksem

Contact

CONTACTPERSONEN
MANAGEMENT JEUGD- EN BREEDTEWERKING
Rob Maeseele
jeugd@antwerpgiants.be
JEUGDCOÖRDINATOR LAGE BORDEN
Diny De Hertogh
jeugd@antwerpgiants.be
JEUGDCOÖRDINATOR JONGENS +12
JEUGDCOÖRDINATOR MEISJES +12
Rob Maeseele
jeugd@antwerpgiants.be
COÖRDINATOR TOPSPORTERS
COÖRDINATOR SENIORS HEREN
COÖRDINATOR SENIORS DAMES
Rob Maeseele
jeugd@antwerpgiants.be
JEUGDBESTUUR

Hier vind je binnenkort het jeugdbestuur terug.

BASKETKAMPEN
VERANTWOORDELIJKE JEUGDKAMPEN
INITIATIEBASKET OP WOENSDAG
VERANTWOORDELIJKE INITIATIEBASKET
Rob Maeseele
jeugd@antwerpgiants.be