Praktisch

Indoor sporten is door het Overlegcomité verboden t.e.m. 13 december voor iedereen ouder dan 12 jaar. Bijgevolg zijn alle jeugd- (12+) en seniorcompetities van Basketbal Vlaanderen stopgezet tot eind 2020. Clubtrainingen zijn t.e.m. 13 december opgeschort. Ook de cafetaria blijft tot dan gesloten.

UITZONDERINGEN: Onze U8-, U10- en U12-ploegen trainen opnieuw sinds maandag 16 november. Vanaf zaterdag 21 november werken deze jeugdploegen ook weer wedstrijden af.

Telenet Giants Antwerp heeft als profploeg een speciaal statuut en mag hierdoor wel verder trainen en wedstrijden afwerken.

Coronamaatregelen Heylen Vastgoed Basket Campus

We volgen als club alle Corona-adviezen en -protocollen nauw op om de gezondheid van onze spelers en speelsters, coaches, medewerkers en bezoekers te garanderen. We vragen aan iedereen om onze Coronamaatregelen (versie 14 oktober 2020) te respecteren, zo kunnen we samen in alle veiligheid genieten van onze favoriete sport.

Eén persoon per “bubbel” dient zijn of haar contactgegevens verplicht te noteren op het registratieformulier in de inkomhal of via de QR-code. Dit allemaal in functie van contact tracing.

De Heylen Vastgoed Basket Campus heeft onder de huidige omstandigheden een maximumcapaciteit van 130 personen. Het aantal bezoekende supporters is beperkt tot 30 per ploeg.

De komende periode kunnen nog regelmatig aanpassingen volgen o.b.v. beslissingen van de verschillende overheden. Check regelmatig even of onze maatregelen niet veranderd zijn. We raden ook aan om de website van Basketbal Vlaanderen in het oog te houden.

Wedstrijden dit weekend

Raadpleeg hieronder het wekelijkse wedstrijdschema (Heylen Vastgoed Basket Campus).

Bekercompetities

De Beker van Antwerpen en Beker van Vlaanderen zijn dit seizoen 2020-2021 door Basketbal Vlaanderen voor alle leeftijdscategorieën afgelast.

Tijdens de kerstvakantie organiseren Antwerp Giants en Merksem Sport opnieuw een spetterend basketkamp voor alle U8-,U10– en U12-spelers! Ook niet-Giants clubleden zijn van harte welkom!

Het Giants Kerstkamp gaat door van maandag 21 december t.e.m. donderdag 24 december van 9u tot 16u, behalve de 24ste, dan stoppen we wat vroeger om 12u.

Klik hier voor meer informatie.

Tijdens de kerstvakantie organiseren Antwerp Giants en Merksem Sport opnieuw een spetterend basketkamp voor alle U8-,U10– en U12-spelers! Ook niet-Giants clubleden zijn van harte welkom!

Het Giants Kerstkamp gaat door van maandag 21 december t.e.m. donderdag 24 december van 9u tot 16u, behalve de 24ste, dan stoppen we wat vroeger om 12u.

Klik hier voor meer informatie.

Initiatiebasket op woensdagen – TIJDELIJK OPGESCHORT

ONZE LESSEN INITIATIEBASKET ZIJN TIJDELIJK OPGESCHORT OMWILLE VAN CORONA. DE LAATSTE LES WAS OP WOENSDAG 21 OKTOBER. VAN ZODRA WE OPNIEUW VAN START GAAN, KAN JE ALLES HIER TERUGVINDEN.

Ervaren en enthousiaste jeugdcoaches van Antwerp Giants geven op woensdagnamiddag initiatiebasket aan kinderen vanaf 5 jaar. Iedereen is welkom, basketvoorkennis is niet nodig. Je kan vijf trainingen mee komen oefenen. Onze coaches leren de kinderen op een toffe en ontspannen manier kennismaken met onze favoriete sport!

De trainingen gaan door in onze Heylen Vastgoed Basket Campus op terrein 3 van 15u30 tot 16u30 en zijn gratis. We vragen alleen de kinderen gepast sportschoeisel en een eigen drinkbus mee te geven. Vooraf inschrijven is verplicht, zo weten onze coaches hoeveel kinderen ze op training mogen verwachten.

Is je zoon of dochter geïnteresseerd in basketbal of ken je iemand die graag eens een keertje zou willen komen meetrainen? Stuur dan een mailtje naar jeugd@antwerpgiants.be.

Gratis inkom voor Giants-clubleden – TIJDELIJK NIET

ER ZIJN MOMENTEEL UITZONDERLIJK GÉÉN GRATIS TICKETS OMWILLE VAN DE BEPERKTE ZAALCAPACITEIT. VAN ZODRA WE OPNIEUW MEER TOESCHOUWERS MOGEN ONTVANGEN, KAN JE ALLES HIER TERUGVINDEN.

Giants-clubleden (spelers, speelsters, coaches & ploegverantwoordelijken) hebben gratis toegang tot de thuiswedstrijden van Telenet Giants Antwerp in de Lotto Arena. Op vertoon van jouw lidkaart (op naam) kan je op de dag van de wedstrijd jouw gratis inkomticket opvragen aan de loketten van de Lotto Arena. Eén gratis ticket per lidkaart.

Tickets reserveren en/of afhalen via het secretariaat aan de Heylen Vastgoed Basket Campus kan niet.

* Jouw lidkaart verleent eveneens gratis toegang tot de thuiswedstrijden van DP World Giants en alle andere Giants-ploegen.
** Niet geldig voor externe evenementen zoals bijvoorbeeld bekerfinales.

Nuttige documenten

Verzekeringen

Alle informatie over basketbalverzekeringen en -polissen is terug te vinden op de website van Basketbal Vlaanderen.

Sportongevallen

Bij sportongevallen vul je bovenstaand aangifteformulier van Antwerp Giants in en niet het aangifteformulier van Basketbal Vlaanderen! Stuur het ingevulde formulier door naar jeugd@antwerpgiants.be, zij zullen je verder helpen.

Spelers met een studentencontract nemen bij een sportongeval altijd onmiddellijk contact op met het secretariaat (info@antwerpgiants.be).

Locaties & contact

GEWIJZIGDE VERKEERSSITUATIE: Door de werken aan de Burgemeester Gabriël Theunisbrug en de aanleg van het Duvelsplein is de Gasthuishoevestraat tijdelijk niet bereikbaar via het kruispunt aan de brug. Je kan de Gasthuishoevestraat enkel in- en uitrijden via de Bredabaan, kruispunt Bredabaan-Carrettestraat-Gasthuishoevestraat. Het eenrichtingsverkeer is opgeheven. De straat is nu ook doodlopend aan het kruispunt aan de brug.

GEWIJZIGDE VERKEERSSITUATIE: Door de werken aan de Burgemeester Gabriël Theunisbrug en de aanleg van het Duvelsplein is de Gasthuishoevestraat tijdelijk niet bereikbaar via het kruispunt aan de brug. Je kan de Gasthuishoevestraat enkel in- en uitrijden via het kruispunt Bredabaan-Carrettestraat-Gasthuishoevestraat. Het eenrichtingsverkeer is opgeheven. De straat is nu ook doodlopend aan het kruispunt aan de brug.

Gasthuishoevestraat 71, 2170 Merksem

Rodeloopstraat 2, 2170 Merksem

Veltwijcklaan 180, 2180 Ekeren

Contact

CONTACTPERSONEN
MANAGEMENT JEUGD- EN BREEDTEWERKING
Rob Maeseele
jeugd@antwerpgiants.be
JEUGDCOÖRDINATOR LAGE BORDEN
Diny De Hertogh
jeugd@antwerpgiants.be
JEUGDCOÖRDINATOR JONGENS +12
Yvan De Vreught
yvandevreught@hotmail.com
JEUGDCOÖRDINATOR MEISJES +12
COÖRDINATOR TOPSPORTERS
COÖRDINATOR SENIORS HEREN
COÖRDINATOR SENIORS DAMES
JEUGDBESTUUR

Hier vind je binnenkort het jeugdbestuur terug.

BASKETKAMPEN
VERANTWOORDELIJKE JEUGDKAMPEN
INITIATIEBASKET OP WOENSDAG
VERANTWOORDELIJKE INITIATIEBASKET
Rob Maeseele
jeugd@antwerpgiants.be