Lotto Arena

Kom je binnenkort naar een van onze thuiswedstrijden kijken in de Lotto Arena? Top! Vergeet zeker je mondneusmasker niet. Het dragen van een masker is verplicht in heel het gebouw. Giants-mondmaskers zijn te koop in onze online fanshop. Ontsmet ook regelmatig je handen met de voorziene handgels en hou altijd anderhalve meter afstand van de andere “bubbels”. Zo kunnen we samen in alle veiligheid genieten van onze favoriete ploeg!

Lotto Arena

Telenet Giants Antwerp werkt sinds seizoen 2007-2008 haar officiële thuiswedstrijden voor de Belgische (beker)competitie en Europese campagnes af in de Antwerpse Lotto Arena. In de Lotto Arena is plaats voor ongeveer 4500 sportfans, verdeeld over een beneden- en bovenring.

“Coronacapaciteit”

Mits het in acht nemen van social distancing  kunnen we 1700 toeschouwers ontvangen op onze thuiswedstrijden in de Lotto Arena.

De vier eerste rijen aan het veld zijn ingeschoven en worden niet gebruikt. Verder zijn ook alle oneven rijen geblokkeerd en is er tussen iedere “bubbel” een stoel leeg. Dit om de regels rond social distancing te respecteren en zo een veilige omgeving te creëren voor iedereen.

Gratis openbaar vervoer De Lijn

Telenet Giants Antwerp abonneehouders en fans die een ticket kochten voor een van onze thuiswedstrijden reizen op de dag van de wedstrijd gratis met het openbaar vervoer naar en van de Lotto Arena. Dit dankzij De Lijn en Sportpaleis Group. Je kan hier je route plannen.

Met je combiticket kom je ontspannen en zonder file- en parkeerstress naar de wedstrijd. Na afloop moet je ook niet minutenlang op een parking aanschuiven.

Mobiliteit

Ga naar de mobiliteitspagina van de Lotto Arena voor meer informatie omtrent de bereikbaarheid.

(hand)tassenbeleid

(hand)tassen zijn toegestaan tijdens thuiswedstrijden van Telenet Giants Antwerp indien ze niet groter zijn dan volgende maximumafmetingen: 21cm (breed) x 30cm (hoog) x 10cm (diep). Indien u een (hand)tas bij u heeft die groter is dan de hiervoor genoemde afmetingen kan u de toegang tot de Lotto Arena worden ontzegd.