Lotto Arena

Voor de thuiswedstrijden van Telenet Giants Antwerp werken we vanaf dit seizoen met het COVID SAFE TICKET (CST). Meer info vind je hier

Lotto Arena

Telenet Giants Antwerp werkt sinds seizoen 2007-2008 haar officiële thuiswedstrijden voor de Belgische (beker)competitie en Europese campagnes af in de Antwerpse Lotto Arena. In de Lotto Arena is plaats voor ongeveer 4500 sportfans, verdeeld over een beneden- en bovenring.

Neem hier alvast een 360° virtuele rondleiding door de Lotto Arena met Youreka.

Gratis openbaar vervoer De Lijn

Telenet Giants Antwerp abonneehouders en fans die een ticket kochten voor een van onze thuiswedstrijden reizen op de dag van de wedstrijd gratis met het openbaar vervoer naar en van de Lotto Arena. Dit dankzij De Lijn en Sportpaleis Group. Je kan hier je route plannen.

Met je combiticket kom je ontspannen en zonder file- en parkeerstress naar de wedstrijd. Na afloop moet je ook niet minutenlang op een parking aanschuiven.

Mobiliteit

Ga naar de mobiliteitspagina van de Lotto Arena voor meer informatie omtrent de bereikbaarheid.

(hand)tassenbeleid

(hand)tassen zijn toegestaan tijdens thuiswedstrijden van Telenet Giants Antwerp indien ze niet groter zijn dan volgende maximumafmetingen: 21cm (breed) x 30cm (hoog) x 10cm (diep). Indien u een (hand)tas bij u heeft die groter is dan de hiervoor genoemde afmetingen kan u de toegang tot de Lotto Arena worden ontzegd.