Op vrijdag 10 april 2020 ruilt Telenet Giants Antwerp haar vertrouwde Lotto Arena opnieuw in voor het Antwerpse Sportpaleis, ditmaal voor de 10de editie van onze spectaculaire Night of the Giants. Het Belgische basketbalfeest van het jaar!
Voor deze verjaardagseditie ontvangen onze Giants het Filou Oostende van bondscoach Dario Gjergja – een topper van formaat, spanning en attractief basketbal verzekerd! Voor een vol Sportpaleis gaan beide ploegen resoluut voor de winst. Weetje: de negende editie van de Night of the Giants zette het Belgische toeschouwersrecord voor een basketbalwedstrijd op 17.225.
Een competitiewedstrijd voor de EuroMillions League in ware NBA-stijl met spektakelbasketbal, topentertainment en tal van extra’s! De niet te missen klassieker in het Belgische basketbal en dus ideale sportieve uitstap van 2020 voor heel het gezin, familieleden, vrienden, collega’s of (sport)verenging! Misschien een leuk idee om als kerstcadeau te geven?!
Meer informatie over het programma van de Night of the Giants volgt.
 
TICKETS
Tickets voor deze basketbaltopper zijn VANAF NU TE KOOP via https://www.teleticketservice.com/nl/event/night-of-the-giants-2020-94f136bb. Hieronder een overzicht van de ticketprijzen en nuttige bijkomende informatie.
Ticketprijzen
– Tribune: 14 euro
– Premium seats (*):  30 euro
– Courtside seats (**): 45 euro
– Tribune bezoekers (supportersvak Oostende): 14 euro
* Premium seats: seats op de eerste rijen aan de lange zijde van het veld aan de kant van de spelersbanken.
** Courtside seats: een beperkt aantal exclusieve zitplaatsen net achter de spelersbanken op het middenplein.
Waardebonnen en andere kortingsvormen zijn niet geldig voor de Night of the Giants.
Kinderen
Kinderen (-13 jaar) komen gratis mee wanneer je tribunetickets bestelt, maar dienen omwille van veiligheidsredenen ook over een inkomticket en stoel te beschikken. Premium/courtside/business seats voor kinderen zijn aan 15 euro i.p.v. de volledige prijs.
Jongeren en studenten
Jongeren en studenten betalen 8 euro voor tribunetickets. Premium/courtside/business seats zijn aan volledige prijs.
Groepen (+20 personen)
Groepen vanaf 20 betalende personen betalen slechts 8 euro per persoon i.p.v. 14 euro. Let op, deze actie is enkel geldig voor tribunetickets! Tickets voor groepen moeten worden vastgelegd via groepen@sportpaleisgroup.be of op +32 3 400 40 47.
Rolstoelgebruikers
Rolstoelgebruikers en hun begeleider hebben zitplaatsen op de eerste rij aan de lange zijde van het veld aan de kant van de spelersbanken. Zij betalen hiervoor 14 euro per persoon en moeten hun tickets telefonisch bestellen bij Tele Ticket Service op het nummer +32 3 400 00 34.
Business & VIP
Interesse om met jouw bedrijf naar de Night of the Giants te komen of als VIP? Contacteer dan vip@antwerpgiants.be voor meer informatie en business formules.
 
TELENET GIANTS ANTWERP ABONNEES
Onze trouwe Telenet Giants Antwerp abonneehouders krijgen voor de Night of the Giants het dubbel aantal tickets. Heb je dus bijvoorbeeld twee seizoensabonnementen, dan krijg je niet twee maar vier tickets voor de Night of the Giants!
Plaatsverdeling gebeurt automatisch door Tele Ticket Service, het ticketingsysteem van Sportpaleis Group, afhankelijk van jouw zitplaats in de Lotto Arena. Doordat alle abonnees het dubbel aantal tickets krijgen, kan het wel zijn dat je wat meer naar links, rechts of hoger zit dan gewoonlijk. Abonnees zitten aan de lange zijde van het veld aan de kant van de spelersbanken (zoals in de Lotto Arena).
UPDATE: Abonneehouders van Telenet Giants Antwerp hebben op 10 maart hun – dubbel aantal – tickets voor de Night of the Giants VIA MAIL ontvangen van Tele Ticket Service (Sportpaleis Group). Wie de mail niet direct terug vindt in zijn inbox, checkt best ook even zijn spamberichten. Heb je geen mail ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@antwerpgiants.be en dan bekijken we dit samen verder.
Print deze e-tickets thuis af en laat ze op vrijdag 10 april scannen aan de ingang. De e-tickets zijn je toegangsbewijs voor de Night of the Giants, abonnementskaartjes zullen die avond niet werken!
 
ANTWERP GIANTS LEDEN
Spelers, speelsters, coaches en medewerkers van Antwerp Giants met een (rode) lidkaart hebben gratis toegang tot de Night of the Giants, maar moeten wel op voorhand hun plaatsen reserveren. Meer info volgt later via de communicatiekanalen van onze jeugd- en breedtesport.
 
#samengiants #telenetgiantsantwerp #notg #nightofthegiants