De grootste basketmatch van het land!
 
Zaterdag 4 mei 2019 vindt de tiende Night of the Giants plaats, de jaarlijkse basketwedstrijd waarvoor Telenet Antwerp Giants de Lotto Arena inruilt voor het grote Sportpaleis, gevuld met 17.000 toeschouwers die een competitiewedstrijd in ware NBA-stijl beleven met topbasket, muziek en tal van extra’s.
Tijdens deze Night of the Giants treedt Telenet Giants Antwerp aan tegen Okapi Aalstar. In Aalst weten ze wat feesten is en op de Night of the Giants, het Belgische basketfeest van het jaar, is deze tegenstander dus op zijn plaats. Voor een vol Sportpaleis gaan beide ploegen op 4 mei zeker en vast vol voor de winst.
De Night of the Giants maakt jaar na jaar meer mensen fan van het basket; ideaal dus om er een sportieve uitstap van te maken samen met heel het gezin, familieleden, vriendenkring, collega’s of de sportvereniging.
Kaarten voor deze Belgische basketbaltopper zijn te koop vanaf 12 euro (inclusief reservatiekosten). Kinderen tot 12 jaar wonen de wedstrijd gratis bij, maar moeten ook over een toegangskaart beschikken. Wie een kaartje koopt, beschikt over een genummerde en voorbehouden plaats.
Ook dit jaar zijn er op de Night of de Giants heuse “Hot Seats”: een beperkt aantal exclusieve plaatsen net achter de spelersbanken. Beleef van dichtbij de spanning van spelers en coaches, zie het zweet op hun gezicht en hoor hoe het er tijdens de match aan toe gaat. Hot Seats kosten 45 euro. Niet te missen voor de echte fans en een unieke kans om zelf eens te midden van 17.000 toeschouwers te zitten.
Daarnaast kan je ook topplaatsen reserveren in de tribune aan de lange zijde van het veld.  Je hebt er een uitstekend zicht op het spektakel en op de wedstrijd.  Deze “Court Seats” kosten 30 euro maar het aantal is beperkt dus snel zijn is de boodschap.
Kaarten zijn online verkrijgbaar via deze link, via info@antwerpgiants.be of telefonisch op 070/345.345 (max. € 0,30/min. ) of in het Sportpaleis tijdens de kantooruren.
 
De vaste abonnees van Telenet Giants Antwerp krijgen automatisch een dubbel aantal tickets thuisgestuurd en kunnen dus per abonnement iemand extra uitnodigen. Zij hoeven verder niets te ondernemen.
 
Meer info op  www.nightofthegiants.be of mail naar info@antwerpgiants.be