Goed nieuws voor onze abonnees: we kregen eindelijk de noodzakelijke informatie door van het ministerie voor onze wedstrijden in de Lotto Arena. We kunnen met respect voor de social distancing regels ongeveer 1700 toeschouwers toelaten op onze thuiswedstrijden.  Daardoor kunnen alvast onze abonnees en business seathouders met gerust gemoed alle wedstrijden bijwonen!

 

ZITPLAATSEN

Om te voldoen aan de afstandsregels moeten we telkens een rij open laten en tussen alle “bubbels” een stoel vrijhouden. We gaan hiermee meteen aan de slag! Alle abonnees krijgen nieuwe voorlopige (!) zitplaatsen toegewezen. Voor alle duidelijkheid: dit zijn tijdelijke zitplaatsen in de huidige omstandigheden. Van zodra we terug naar de “normale toestand” kunnen, gaan we dat ook doen.  De vaste “normale” zitplaatsen van onze abonnees worden in het ticketsysteem behouden voor later gebruik.

Verdeling abonnementskaartjes

Van zodra alle abonnees zijn omgeboekt, zullen we laten weten hoe we de abonnementskaartjes gaan verdelen. We zorgen alleszins dat tegen onze eerste thuiswedstrijd op 6 oktober, de EuroCup-wedstrijd tegen BC Andorra, iedereen deze kan bijwonen.

De resterende plaatsen worden na 1 oktober aangeboden in online ticketverkoop. Op wedstrijddagen mogen voorlopig geen tickets worden verkocht aan de kassa.

 

DEFINITIEVE SPEELKALENDER 2020-2021

De nieuwe speeldata van de Belgische EuroMillions League zijn gekend. Bij deze kennen we dan ook de definitieve speelkalender voor komend seizoen 2020-2021.

Op vrijdag 6 november starten onze Giants de Belgische competitie op verplaatsing in Brussel. Ook de tweede en derde speeldag zijn uitwedstrijden voor Telenet Giants Antwerp. De eerste thuiswedstrijd voor de EuroMillions League valt op zondag 6 december. Dan ontvangen we Spirou Charleroi met ex-Giant Yoeri Schoepen in de Lotto Arena.

Onze Europese campagne in de prestigieuze EuroCup start echter gelukkig al volgende week! Woensdag speelt de selectie van head coach Christophe Beghin in het Russische Krasnodar, een felle opener van het nieuwe seizoen! Op dinsdag 6 oktober spelen onze Giants hun eerste thuiswedstrijd van het seizoenBC Andorra zakt dan af naar de Lotto Arena.

Download hier het overzicht van onze thuiswedstrijden.

 

EUROLEAGUE TV PAS

Voor alle fans die geen enkele wedstrijd van de EuroCup willen missen: onze Europese campagne is dit seizoen enkel (live) te volgen op EuroLeague TV. De wedstrijden worden tot nader order niet op televisie uitgezonden of op YouTube gestreamd.

EuroLeague TV zendt alle wedstrijden van de EuroCup én EuroLeague live uit met commentaar. Daarnaast heb je ook toegang tot alle on-demand diensten, gearchiveerd beeldmateriaal en basketbaldocumentaires.

Met de “EARLY15”-code kan je tijdelijk – tot 28 september – je jaarlijkse of maandelijkse pas aankopen aan 15% korting.

Ga naar tv.EuroLeague.net om jouw EuroLeague TV pas te bestellen.