Zondag 27 maart is het onze Port of Antwerp kids day! Wat staat er op het programma? De topper Telenet Giants Antwerp vs Donar Groningen (NL) én heel wat extra animatie voor onze jongste fans!

Kom voor de wedstrijd wat vroeger naar de Lotto Arena en ga langs bij onze kids play zone in de inkomhal 🎉 🎈 De deuren gaan open om 13u30, de wedstrijd begint om 15u. Je kan meedoen aan het Rad van Fortuin van onze fanclub en je shooting skills testen bij de crazy hoops basketbalringen! Kom zeker ook eens bij onze fanshop kijken voor een leuk Giants-item en ga met onze mascotte op de foto!

Tijdens de quarters spelen we opnieuw de Port of Antwerp challenge op het veld, maar dan met kids! Na de wedstrijd houden de spelers van Telenet Giants Antwerp een signeersessie in de inkomhal. Laat de handtekeningenkaartjes en poster uit ons clubmagazine tekenen door jouw favoriete Giants! ✍️

Programma

13u30   Deuren open  |  Kids play zone: Rad van Fortuin + crazy hoops basketbalringen + fanshop  |  Snacks (verkrijgbaar bij Sportpaleis Groep): warme wafels, popcorn, snoep, hotdogs, …
14u50   Openingsact Sportoase cheerleaders + ploegenvoorstelling
15u00   Start eerste speelhelft
15u20   Pauze Q1-Q2: Port of Antwerp kids challenge
15u40   Half-time
15u55   Start tweede speelhelft
16u15   Pauze Q3-Q4: Port of Antwerp kids challenge
16u45   Einde wedstrijd
17u00   Meet & greet + signeersessie Telenet Giants Antwerp in de inkomhal

Tickets

Tickets voor de Port of Antwerp kids day zijn online te koop via Tele Ticket Service of de 27ste aan de kassa’s van de Lotto Arena.