Telenet Giants Antwerp werkt vanavond de eerste officiële wedstrijd van de nieuwe campagne af. De selectie van coach Roel Moors neemt het in Zweden  en in het kader van de eerste kwalificatieronde van de Champions League tegen Lulea op. Lulea is de Zweedse kampioen en mag alvast niet worden onderschat. Willen onze Giants zich kwalificeren voor de hoofdtabel moet het drie kwalificatierondes overleven. Na Lulea volgt eventueel het Russische Novgorod (24 en 29 september) en het Poolse Rosa Radom (29 september en 2 oktober).
Eerst moeten Jason Clark en co. dus Lulea trachten uit te schakelen. Telenet Giants Antwerp arriveerde maandag na een tussenlanding in Stockholm in Lapland/Lulea. Met een avondtraining, videosessie en een lichte training op dinsdagochtend prepareerde de sportieve staf van de Giants de Antwerpse selectie. Moses Kingsley en Thomas Akyazili zijn nog niet inzetbaar. De overige twaalf spelers zijn echter klaar en gaan vanaf 19 uur op zoek naar een goede uitgangspositie.
De return is donderdagavond om 20u30 in de Lotto Arena. Voor sfeerreportage: https://atv.be/nieuws/video-giants-op-weg-naar-lapland-voor-eerste-europese-match-van-het-seizoen-49236. #samengiants #giantsfever #weneedyou