Telenet Giants Antwerp ontvangt komende vrijdag (15 december, 20u30 Lotto Arena) op de elfde speeldag van de EuroMillions League Spirou Charleroi. De Henegouwers ondergingen na vorig seizoen een stevige make over. Ex-Giant Brian Lynch verliet Limburg United en werd coach van Charleroi. Assistent Kristof Michiels volgde coach Brian Lynch.
Ook Seth Tuttle ruilde Limburg United voor Charleroi in. Scott Thomas (ex-Antwerp Giants) nam na een jaar inactiviteit weer de basketbalkets uit de kast. Sinjoor en ex-Giant Dorian Marchant, Amaury Gorgemans, de Amerikaan Jack Gibbs en last but lot least Rasko Katic zijn ook nieuwkomers bij Charleroi. De club uit Henegouwen, met ook nog het Belgische trio  Alex Libert, Niels Marnegrave, Ioann Iarochevitch en de 2m23 grote Slovaak Michael Fusek in de kern, heeft een schitterende selectie en is met Oostende op papier deze campagne de grote favoriet voor de  prijzen.
 Telenet Giants Antwerp gaat in de Lotto Arena evenwel op zoek naar winst. Met de steun van de trouwe fans en mits een nieuwe zege blijven Jason Clark en zijn ploegmaats tevens lekker bovenaan meedraaien. Het team van coach Roel Moors moet tevens nog twee inhaalwedstrijden afwerken. De data van deze matchen zullen via de website en sociale media worden gecommuniceerd.   #samengiants #weneedyou #giantsfever
Programma 11de speeldag EuroMillions League
Telenet Giants Antwerp-Charleroi
Brussels-Kangoeroes Willebroek
Bergen-Luik
Okapi Aalstar-Limburg United
Leuven Bears-Oostende