Op zaterdag 4 september houden we een Antwerp Giants clubdag voor al onze clubleden en hun families! Naast de feestelijke heropening van onze cafetaria organiseren we die dag ook een stock- en tweedehandsverkoop van onze clubkledij. De ploegfoto’s worden eveneens die dag genomen. Onze U21 juniors A spelen om 12u30 tegen Holstra Wings en Telenet Giants Antwerp sluit de dag af met een oefenpartij tegen het Duitse Bonn (gratis inkom voor iedereen, start wedstrijd om 18u). Kortom een leuke clubdag om het nieuwe seizoen goed in te zetten!

 

PLOEGFOTO’S

Via onderstaand tijdschema vind je terug wanneer jouw ploeg – aangekleed in wedstrijdoutfit – op het veld verwacht wordt voor de ploegfoto. Vergeet dus zeker jouw basketschoenen niet!

De coaches krijgen de lidkaarten van hun ploeg(en) mee. Met jouw lidkaart heb je gratis toegang tot de thuiswedstrijden van Telenet Giants Antwerp in de Lotto Arena alsook de thuiswedstrijden van DP World Giants en alle andere seniorploegen (dames 2/3 + Giants 2/3/4) in de Heylen Vastgoed Bakset Campus.

 

Bekijk hieronder de flyer: