Windrose Giants Antwerp Antwerp heeft met Kyle Foster een vierde nieuwe buitenlander aangetrokken. Foster is een 26-jarige en 1m97 grote Amerikaanse foward die voor één seizoen bij de Giants tekende.

 Na het Amerikaanse duo Michael Flowers en Michael Moore en de Bulgaarse internationaal Ivan Alipiev tekende Windrose Giants Antwerp Kyle Foster. Foster genoot zijn opleiding onder meer in de NCAA en bij Howard Bison. In zijn laatste campagne (2021-22) tekende hij voor gemiddeld 16 punten, 5 rebounds en 2 assists. Zijn eerste profseizoen was hij aan de slag bij het Franse Roanne (Pro A) en liet ook daar uitstekende cijfers optekenen: 13 punten, 3 rebounds en 2 assists. Vorig seizoen was hij bij twee clubs actief: in de Duitse BLL bij EWE Baskets Oldenburg en het Servische FMP. “Bij die laatste club kwam hij na een coacheswissel niet veel meer aan spelen toe. Foster beschikt over een uitstekend driepuntshot en kan zowel op de 2 als 3 positie worden uitgespeeld,” aldus sportief directeur Eddy Faus.
 Windrose Giants Antwerp legde ook al de Belgen Kevin Tumba, Elias Lasisi en Arne Schrevens reeds vast. De voorbereiding op het nieuwe seizoen vat op 1 augustus aan. De fandag is op 24 augustus in de Heylen Vastgoed Basket Campus in Merksem en tegen Okapi Aalst. Op 13 september opent Windrose Giants Antwerp de BNXT League met een thuiswedstrijd in de Lotto Arena tegen het Nederlandse Den Helder Suns. #WelcomeKyle #WindroseGiantsAntwerp