Geen Champions League voor Windrose Giants Antwerp. Onze Giants werken vanaf 9 oktober wel een campagne in de FIBA Europe Cup af. In de eerste wedstrijd van kwalificatieronde van de Champions League verloor Windrose Giants Antwerp met logische 91-73 cijfers van het sterke Andorra.
Met bommen van Elias Lasisi (3 op 3 in de eerste helft) kwam Windrose Giants Antwerp bij een 13-14 tussenstand aan de leiding. De enige keer dat de Giants op voorsprong stonden. Andorra was beter op alle vlakken (rebound 44-30) en had na het eerste kwart dan ook een 26-20 bonusje op zak.
Ook het tweede kwart was voor Andorra dat via Shannon Evans, Jerrick Harding en Sekou Doumbouya verder afstand nam: 51-38.
De driepunters vielen niet bij de Giants (8 op 31!) en in het derde kwart kwam er geen Antwerpse reactie: 67-47 en 80-56. Het slotkwart (11-14) was wel voor onze Giants, maar de verdiende overwinning voor Andorra was na een 89-63 tussenstand al lang een feit.

Vanaf 9 oktober neemt Windrose Giants Antwerp deel aan de FIBA Europe Cup. In poule C en met drie tegenstanders die momenteel nog niet gekend zijn. Twee komen waarschijnlijk ook uit de kwalificatieronde van de Champions League in Antalya en de derde is de winnaar van het duel tussen Dnipro (Oekraïne) en Constanta (Roemenië) die volgende week de kwalificatieronde van de FIBA Europe Cup afwerken. #WindroseGiantsAntwerp

Andorra-Windrose Giants Antwerp 91-73