Woensdag 12 april, tijdens de paasvakantie, vindt de achtste Night of the Giants plaats, de basketwedstrijd waarvoor Port of Antwerp Giants de Lotto Arena inruilt voor het grote Sportpaleis. Er wordt opnieuw gemikt op meer dan 17.000 toeschouwers, die een topwedstrijd in ware NBA-stijl zullen beleven, met topbasket, muziek en tal van extra’s.
Port of Antwerp Giants is momenteel met 4 op 4 ongeslagen leider in de reguliere competitie van de EuroMillions Basketball League. Met een knappe zege ‘on the road’ bij de Portugese kampioen FC Porto was het haventeam zopas ook de enige van 6 Belgische ploegen die de eerste wedstrijd van hun Europese campagne met winst kon openen. Tijdens de Night of the Giants, de grootste basketmatch van het land, treedt Port of Antwerp Giants aan tegen Belfius Mons-Hainaut.
SPEKTAKEL VOOR HEEL HET GEZIN
Coach Roel Moors en zijn team tekenen op 12 april opnieuw voor het indrukwekkende Belgische “Basketbalfeest van het jaar” in een zinderend Sportpaleis. Dit evenement, dat de steun krijgt van Sporting A en de haven van Antwerpen, staat telkens garant voor Spektakel, Entertainment van hoog niveau en Sportiviteit en maakt jaar na jaar meer mensen fan van het basket. De 8ste editie valt bovendien midden in de paasvakantie, ideaal dus om er een sportieve uitstap van te maken samen met heel het gezin, familieleden, vriendenkring, collega’s of de sportvereniging.
KAARTEN TEGEN SLECHTS 10 EURO
Voor deze Belgische basketbaltopper zijn tot en met 4 april 2017 kaarten te koop tegen de drempelprijs van 10 euro. Kinderen tot 12 jaar wonen de wedstrijd gratis bij, maar moeten ook over een toegangskaart beschikken. Wie een kaartje koopt, beschikt over een genummerde en voorbehouden plaats. Wie als eerste bestelt, is bovendien zeker van de beste zitjes in de zaal.
Vanaf woensdag 5 april om 14.00 uur worden de overgebleven plaatsen gratis aangeboden. Uiteraard enkel en alleen als de zaal tegen dan nog niet uitverkocht is. De basketfans hebben er dus alle belang bij om zich zo snel mogelijk van plaatsen te verzekeren. De vaste abonnees van Port of Antwerp Giants krijgen automatisch een dubbel aantal tickets thuisgestuurd en kunnen dus per abonnement iemand extra uitnodigen.
8ste Night of the Giants (Port of Antwerp Giants vs Belfius Mons-Hainaut) op woensdag 12 april 2017 om 20.30 uur in het Antwerpse Sportpaleis – kaarten: 10 euro t/m 4 april via www.portofantwerpgiants.be, www.sportpaleis.be, www.teleticketservice.com, 070/345.345 (max. € 0,30/min.), in het Sportpaleis (tijdens de kantooruren) en op het secretariaat van Port of Antwerp Giants in de Arenahal Deurne (di-do-vr van 11.00 tot 16.00 uur – alleen cashbetalingen mogelijk). Gratis kaarten vanaf 5 april om 14.00 uur.