1000 x DANK U!
Onze spelers en toeschouwers staan er niet altijd bij stil dat (zelfs top-) clubs alleen maar kunnen bestaan dankzij de onmetelijke inzet van vele vrijwilligers.  Het zijn deze mensen die het kloppende hart van de club zijn, de rode draad doorheen de jaren vormen en ons een toekomst kunnen garanderen.
Graag danken we hen voor alles wat ze doen, van klein tot groot, elke dag opnieuw. De verhuis naar ons nieuwe Basketcenter Gasthuishoeve heeft recent nog aangetoond wat er mogelijk is als bekwame mensen de vrijwillige handen in elkaar slaan.
Antwerp Giants is een grote club en medewerkers zijn er nooit teveel.  Wie graag onze club wil helpen is meer dan welkom.  Met een dames- en herenploeg in de hoogste afdeling, veel jeugdploegen, een sportcentrum met alles er op en er aan etc… is er voor elk wat wils.  Stuur gerust een mailtje naar info@antwerpgiants.be als je ons wil vervoegen.
Dus, aan allen die ons vandaag helpen: “Proficiat!” en … aan allen die ons in de toekomst willen helpen: “Ook Proficiat!”