Vrijdag 26 april 2024 vindt de 12e editie van Night of the Giants plaats in het Sportpaleis. Dit jaarlijkse evenement is dé hoogmis van het Belgisch basketbal en belooft een onvergetelijke avond te worden met een spannende competitiewedstrijd, spectaculair entertainment waaronder de Telenet Halftime Show.

De eerste Night of the Giants vond plaats in 2007 en lokte toen ruim 11.000 toeschouwers naar het Sportpaleis. In 2019 zette Night of the Giants het Belgische toeschouwersrecord voor een basketbalwedstrijd op 17.225! Het jaarlijks evenement dat sport en entertainment combineert, blijft dé strafste stunt ooit om basketbal in ons land te promoten.

Meer dan alleen basketbal

De fans kunnen zich opmaken voor een spannende basketbalwedstrijd in ware NBA-stijl. Telenet Giants Antwerp neemt het tijdens Night of the Giants namelijk op tegen Landstede Hammers Zwolle, een Nederlandse tegenstander in de BNXT League.

In deze Belgisch-Nederlandse competitie staat Telenet Giants Antwerp op dit ogenblik (13 maart 2024) op de derde plaats in de rangschikking, Landstede Hammers op de vijfde plaats.

Spektakel op en naast het veld

De avond wordt omlijst door een spectaculaire show met onder meer het HEAT – entertainmentteam en de Sportoase Cheerleaders. De pregame show wordt verzorgd door de waaghalzen van GetInsane, die met hun spectaculaire BMX-stunts het publiek versteld zullen doen staan.

Tijdens de Telenet Halftime Smile zorgt “Omdat Het Kan & Average Rob” voor een knallende sfeer met hun aanstekelijke beats. Het duo is razend populair in België en Nederland en heeft al opgetreden op diverse grote festivals, waaronder Tomorrowland en Pukkelpop. Met hun unieke sound en aanstekelijke energie beloven ze er tijdens Night of the Giants een onvergetelijke Telenet Halftime Smile van te maken! En alsof dat nog niet genoeg is, wordt er ook een sensationeel dansoptreden gepresenteerd onder leiding van choreografe [1] Sarah Bossuwé.

Unieke kans voor danstalent

Telenet en Telenet Giants Antwerp organiseren in aanloop naar Night of the Giants een unieke talentenjacht voor TikTok-dansers. Wie tussen 16 en 25 jaar is en ervan droomt om op te treden voor meer dan 10.000 fans in het Sportpaleis kan zijn kans wagen. De winnaars van deze danswedstrijd worden gecoacht door choreografe Sarah Bossuwé.

Night of the Giants is een avond vol spektakel voor het hele gezin. Kom supporteren voor de Telenet Giants Antwerp en geniet van een onvergetelijke avond vol basketbal, entertainment en plezier! Tickets zijn meteen beschikbaar via sportpaleis.be.