De Beker van België wordt dit seizoen tussen de 10 eersteklasseclubs betwist. Telenet Giants Antwerp was reeds rechtstreeks geplaatst voor de kwartfinales, net zoals BC Oostende (1), Mons-Hainaut (2), Limburg United (4), Spirou Charleroi (5) en Leuven Bears (6). Nummer 7 (Kangoeroes Mechelen), 8 (Okapi Aalstar), 9 (Phoenix Brussels) en 10 (Liège Basket) uit het klassement van vorig seizoen spelen eerst onderling nog de achtste finales.

De loting van de Beker van België brengt voor onze Giants een topper van formaat in de kwartfinales, namelijk tegen BC Oostende!

 

ACHTSTE FINALES: TE SPELEN VOOR 20 JANUARI

– Okapi Aalstar vs Liège Basket
– Phoenix Brussels vs Kangoeroes Mechelen

 

KWARTFINALES: WE 22 JANUARI

– Mons-Hainaut vs Okapi Aalstar/Liège Basket
BC Oostende vs Telenet Giants Antwerp
– Leuven Bears vs Spirou Charleroi
– Limburg United vs Phoenix Brussels/Kangoeroes Mechelen

Speeldata voor onze kwartfinales zijn als volgt: heenwedstrijd in Oostende op vrijdag 22 januari (20u30), terugwedstrijd op zondag 24 januari (15u30) thuis in de Lotto Arena.

 

HALVE FINALES: WE 5 FEBRUARI

– Limburg United/Phoenix Brussels/Kangoeroes Mechelen vs Leuven Bears/Spirou Charleroi
BC Oostende/Telenet Giants Antwerp vs Mons-Hainaut/Okapi Aalstar/Liège Basket

Indien we doorstoten naar de halve finales, spelen we vrijdag 5 februari (20u30) thuis de heenwedstrijd en zondag 7 februari (16u15) de terugwedstrijd op verplaatsing.

 

FINALE: ZONDAG 21 MAART

De finale gaat net zoals de voorgaande jaren opnieuw door in Vorst Nationaal. De datum voor de bekerfinale is zondag 21 maart. Onze Giants zijn alvast gebrand op een derde opeenvolgende bekeroverwinning!