Topwedstrijden in januari !
Na een aantal fantastische sportieve resultaten in 2018 en enkele dagen verdiende rust, maken we ons op voor een top 2019 met alvast spetterende thuiswedstrijden in januari.
Allereerst hebben we op zaterdag 12 januari de “klassieker” tegen Filou Oostende.  Laat ons kijken wie nu echt de beste ploeg van het land is.  Ter info: het aanvangsuur is verzet van 20u00 naar 20u30 omwille van live TV-uitzending op PlaySports !
Enkele dagen later spelen onze Giants een belangrijke wedstrijd in de Champions League tegen CEZ Nymburk op dinsdag 15 januari om 20u00.  Winst tegen de Tsjechen betekent bijna zeker dat we doorgaan naar de volgende ronde in deze Europese top competitie.
Verder ontvangen we op zaterdag 26 januari om 20u00 Basic Fit Brussels in de halve finale van de Beker van België.  De terugwedstrijd is daags nadien.  Wie deze dubbele confrontatie wint, speelt op zondag 10 maart de finale in Vorst.  We willen graag (minstens) één trofee dit seizoen en we gaan dus vol voor de winst.
Om de topmaand in de Lotto Arena rond te maken doen we er nog een Champions League wedstrijd bij op dinsdag 29 januari tegen Dijon om 20u00, een moeilijke tegenstander maar zeker een haalbare kaart om onze plek in de volgende ronde helemaal veilig te stellen.
Mis deze 4 thuiswedstrijden in januari niet! Het zijn stuk voor stuk belangrijke toppers en gegarandeerd spektakel.
Tot 12-15-26-29 januari in de Lotto Arena !
Supporter alvast ook voor onze Giants die woensdag 9/1 in Israël hun eerste uitwedstrijd van 2019 afwerken; om 18u00 geven ze er Hapoel Jerusalem partij in de Champions League.
Telenet Giants Antwerp
#samengiants
(wn)