Op donderdagavond 21 februari organiseert Telenet Giants Antwerp samen met Royal Antwerp Hockey Club en Antwerp Phantoms IJshockeyclub een groot business netwerkevenement voor hun partners.
Als club zijn we fier zo’n evenement te mogen organiseren op eigen, sportieve bodem. Partners worden rondgeleid in het gloednieuwe Basketcenter Gasthuishoeve, de thuishaven van onze Antwerp Giants, en krijgen een introductie over de nieuwigheden, ambities en toekomst van Antwerp Giants, RAHC en Phantoms Antwerp. Dit zal gebeuren in aanwezigheid van Ludo Van Campenhout, Schepen van stad Antwerpen.
Gastspreker van deze netwerkavond is Michel Pradolini,voorzitter van voetbalclub City Pirates (Merksem). Pradolini is sinds 2005 voorzitter en won vorig jaar de prestigieuze P&V Burgerschapsprijs voor zijn maatschappelijk engagement bij City Pirates. Onder zijn beheer werd City Pirates een sociaal en inclusief project dat niet alleen jongeren bereikt en betrekt, maar ook gezinnen integreert in de werking ervan.
Inschrijven: Interesse in dit business netwerkevent? Contacteer dan lesley.henderickx@antwerpgiants.be voor meer informatie. Inschrijven kan tot en met maandag 18 februari.