Fanclub

Lidmaatschap

Lid worden van de Antwerp Giants fanclub kan voor de bescheiden prijs van 30 euro voor het eerste lid en 25 euro voor alle andere gezinsleden, kinderen (-13), studenten (t.e.m. 25) en 65-plussers.

Voordelen
  • Meet & greets met de spelers en coaching staf
  • Een kortingsbon voor Giants-merchandising
  • Twee waardebonnen voor thuiswedstrijden van Telenet Giants Antwerp
  • Korting op de supportersbussen

Seizoensabonnement in het fanvak

De fanclub heeft een apart fanvak in de Lotto Arena (blokken 121-122-123). Dit vak is exclusief voorbehouden voor leden van de fanclub. Abonnementen in het fanvak kan je kopen aan een voordeligere prijs. Als je een abonnement in het fanvak neemt, is het wel de bedoeling dat je tijdens het seizoen plaatsneemt op je vaste zitplaats in het fanvak en niet elders in de zaal.

Abonnementen in het fanvak omvatten het volgende:

  • Lidgeld fanclub + alle hierboven vernoemde voordelen
  • Toegang tot alle thuiswedstrijden van Telenet Giants Antwerp (EuroMillions League + play-offs, Beker van België, Europese campagne)
  • Toegang tot alle thuiswedstrijden van de reguliere competitie van DP World Giants (Eerste Landelijke) en Giants 2 (Top Division Men 2, derde klasse). Ook eventuele play-off wedstrijden van DP World Giants zijn inbegrepen
Prijs
  • Kinderen (-13)*: enkel 25 euro (jeugd)lidgeld
  • Jongeren (-18) en studenten (t.e.m. 25)*: 185 euro
  • Volwassenen: 265 euro

* Kinder- en/of studentenabonnementen kunnen enkel aangekocht worden met een volwassenenabonnement. Stuur een kopie van het kids-ID en/of inschrijvingsbewijs van de hogeschool of universiteit via mail door naar fanclub@antwerpgiants.be.

Abonnementen kopen

Je kan je seizoensabonnement(en) kopen/verlengen door het exacte bedrag van je abonnement(en) over te schrijven op het rekeningnummer BE31 7310 0684 6555 van de fanclub. Dit met duidelijke vermelding van het VOORNAAM NAAM – TRIBUNE, RIJ, STOEL(EN). Ben je nieuw? Stuur dan eerst een mailtje naar fanclub@antwerpgiants.be, zij zullen je verder helpen.

Bestuur

De Antwerp Giants fanclub wordt bestuurd door vrienden met een passie voor basket. Zij steken veel tijd in het supportersgebeuren en staan in voor de fysieke fanshop tijdens thuiswedstrijden en de supportersbussen naar uitwedstrijden.

Voorzitter  Eddy van de Wal
Penningmeester  Peter Rijcken
Events  Marc Braspennincx & Willy Victoor
PR  Bart Bruynseels
Fanshop  Gerda & Liliane
Algemene ondersteuning  Desiré, Lindsay, Brigitte & Michel
Peter van de fanclub  Dennis Donkor

Contact

Mail naar fanclub@antwerpgiants.be voor vragen of meer informatie.

Facebook

Volg onze fanclub via hun Facebook-groep!

Supportersbussen

TIJDELIJK GEEN SUPPORTERSBUSSEN OMWILLE VAN CORONA

De fanclub staat in voor de busverplaatsingen voor fans naar uitwedstrijden van Telenet Giants Antwerp. De supportersbussen vertrekken aan de Arenahal in Deurne (Arenaplein 1, 2100 Deurne) – een minimum van 25 inschrijvingen is vereist.

Prijs

Leden van de fanclub betalen 5 euro voor binnenlandse verplaatsingen, niet-leden betalen 10 euro. Kinderen zijn gratis.

Voor eventuele buitenlandse verplaatsingen (EuroCup) gelden andere prijzen. 

Inschrijven

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar fanclub@antwerpgiants.be met vermelding van naam, aantal personen en gsm-nummer. Dit ten laatste drie werkdagen voor de wedstrijddag.

Buspartner Reizen Lauwers

Reizen Lauwers zal er ook dit seizoen voor zorgen dat onze spelers, coaching staf en fanclub in optimale condities kunnen afzakken naar de uitwedstrijden!

Fanshop

Sinds seizoen 2019-2020 kan je Giants-items kopen op onze online fanshop! Dit dankzij onze partner TopFanz. Je vindt er de officiële wedstrijdshirts en supporterssjaals terug, net zoals enkele leuke gadgets. Ook Giants-textielartikelen en -mondmaskers zijn nu te koop in onze online fanshop!

Tijdens thuiswedstrijden van Telenet Giants Antwerp in de Lotto Arena kan je ook altijd Giants-merchandising kopen bij onze fysieke fanshop in de foyer (inkomhal). Nota: de fysieke fanshop is tijdelijk gesloten omwille van coronamaatregelen.

Giants fancasts

De fanclub nodigt spelers en staf uit voor een leuke en losse babbel over wie ze zijn, wat ze doen en waarom ze voor Telenet Giants Antwerp hebben gekozen. Dit in de vorm van podcasts. De Giants fancasts zijn gratis te beluisteren op BodBean en Spotify. Enjoy! 

Nota: de interviews met de buitenlandse spelers en team manager Guy Muya zijn in het Engels.

Bestuur

De Antwerp Giants fanclub wordt bestuurd door vrienden met een passie voor basket. Zij steken veel tijd in het supportersgebeuren en staan in voor de fysieke fanshop tijdens thuiswedstrijden en de supportersbussen naar uitwedstrijden.

Voorzitter  Eddy van de Wal
Penningmeester  Peter Rijcken
Events  Marc Braspennincx & Willy Victoor
PR  Bart Bruynseels
Fanshop  Gerda & Liliane
Algemene ondersteuning  Desiré, Lindsay, Brigitte & Michel
Peter van de fanclub  Dennis Donkor

Contact

Mail naar fanclub@antwerpgiants.be voor vragen of meer informatie.

 

Facebook

Volg onze fanclub via hun Facebook-groep!