Tijdens de One Team Week nemen alle 42 EuroCup- en EuroLeague-clubs deel aan het social responsibility programma van de EuroLeague organisatie.

Deze week staat in het teken van samenhorigheid en sociale verantwoordelijkheid. Het One Team-programma werd in 2012 opgericht en betrok over de jaren heen al meer dan 22.000 participanten uit verschillende lokale gemeenschappen via de clubprojecten.

Alle EuroCup-wedstrijden van de negende speeldag staan daarbij ook in het tegen van het One Team-programma, met nu woensdag onze One Team Game thuis tegen het Litouwse BC Lietkabelis. Deze wedstrijd is trouwens opnieuw live te volgen op onze Facebookpagina.

Telenet Giants Antwerp werkte zo samen met BBC Willibies uit Antwerpen. Meer info over ons One Team-project volgt later!

Het programma wordt daarnaast ondersteund door de verkoop van speciale One Team items, zoals T-shirts en hoodies, via de EuroLeague online store op www.amazon.co.uk/euroleaguestore. Alle opbrengsten gaan dit jaar naar gemeenschappen die getroffen zijn door de coronapandemie.

Meer info over alle One Team-acties vind je op EuroLeague.net.

#WeAreAllOneTeam #7DAYSEuroCup