Alle wedstrijden van de Belgische EuroMillions League tussen vandaag en vrijdag 3 april worden uitgesteld uit voorzorg voor het coronavirus.
Het gaat over speeldagen 10, 11 en 12 die gepland waren in de weekends van 14, 21 en 28 maart. De nieuwe speeldata van de uitgestelde wedstrijden worden begin april gecommuniceerd.
Concreet: de wedstrijd van nu vrijdag op Limburg United en de thuiswedstrijd van 28 maart tegen Kangoeroes gaan niet door en worden op een latere datum gespeeld. Meer info volgt.
De komende weken zullen er verschillende scenario’s uitgewerkt worden naargelang maatregelen i.v.m. het coronavirus verlengd, verstrengd of versoepeld worden.
 
WAT MET REEDS GEKOCHTE TICKETS VOOR DE WEDSTRIJD VAN 28/03?
Reeds gekochte tickets voor de wedstrijd van 28 maart thuis tegen Kangoeroes Basket Mechelen zijn geldig op de nieuwe (nog te bepalen) speeldatum. Hou je tickets dus gewoon bij!
 
NIGHT OF THE GIANTS GAAT GEWOON DOOR
De Night of the Giants, die gepland staat op vrijdag 10 april, gaat zoals alle andere wedstrijden die gepland staan na 3 april tot nader order gewoon door. Moest er iets anders worden besloten, dan brengen we iedereen uiteraard direct op de hoogte.