Ongelofelijk nieuws: Ex-Giant Jae’Sean Tate heeft een contract getekend bij NBA-team Houston Rockets! Wat een droom die uitkomt!

Jae’Sean Tate (forward, 1m93, 25 jaar) speelde voor Telenet Giants Antwerp in seizoen 2018-2019 onder coach Roel Moors. JT maakte deel uit van de ploeg die bekerwinnaar werd, een bronzen medaille behaalde in de Champions League en in de finale stond van de Belgische EuroMillions League. Vorig seizoen kwam Jae’Sean Tate uit voor de Sydney Kings waar hij eveneens een topseizoen had. Hij werd ook uitgeroepen tot MVP van de NBL, de Australische eerste klasse.

Bij de Rockets spelen onder meer supersterren James “The Beard” Harden en Russell Westbrook. Jae’Sean volgt zijn head coach van de Sydney Kings naar de Houston Rockets, die daar eerder deze maand aan de slag ging als assistent coach.

 

Tweede ex-Giant in de NBA

JT is de tweede ex-Giant die in de NBA geraakt. Salah Mejri speelde tussen 2010 en 2012 twee seizoenen bij Antwerp Giants en transfereerde in 2015 naar de Dallas Mavericks waar hij tot 2019 speelde.