Bokslegende Floyd “Money” Mayweather viert verjaardag in Antwerpen met unieke show!
Op vrijdag 28 februari 2020 strijkt Amerikaans boksfenomeen Floyd “Money” Mayweather (50-0) met zijn hele team neer in België! De ongeslagen topbokser komt in primeur naar de Lotto Arena in Antwerpen om er zijn ‘Legendary Icon Tour’ op gang te schieten.
Samen met zijn vrienden mikt hij voor de gelegenheid enkel raak in de basketbalring! Het belooft dan ook een niet te missen show te worden én is voorlopig ook zijn enige passage op het Europese vasteland!
 
THE LEGENDARY ICON TOUR
An evening with Floyd Mayweather. Dit totaalspektakel staat bol van entertainment ‘American Style’ met als hoogtepunt de basketbalwedstrijd tussen het befaamde ‘Money Team’ – aangevoerd door  Floyd zelf – en een selectie van Telenet Giants Antwerp en Antwerp Giants 2.
In aanloop naar deze wedstrijd zullen er open workouts zijn met het kruim van de Belgische bokswereld: Delphine PersoonBilal Laggoune, Mohamed El Marcouchi en Yves Ngabu. Bovendien viert Floyd Mayweather die dag ook zijn 43ste verjaardag. Een avondje om nooit te vergeten! Legendary!
 
TICKETS
Mis deze wellicht eenmalige kans om Floyd Mayweather en zijn TMT team live te zien niet! Tickets (vanaf € 30) voor deze unieke show zijn te koop via Tele Ticket Service.
Kan je er niet bij zijn in de Lotto Arena, dan kan je die avond altijd live terecht op Eleven Sports via Telenet Play Sports of Proximus Sports, de exclusieve mediapartner van The Legendary Icon Tour in de Lotto Arena.
 
* Deze galawedstrijd is niet inbegrepen in het seizoensabonnement aangezien dit een aparte organisatie is.