Giants 2, dat nog steeds een resem spelers mist, is na een erg verdienstelijke wedstrijd op verplaatsing bij Basics Melsele uitgeschakeld in de Beker van België. Geen 1/8 finale dus voor onze tweede ploeg.

De thuisploeg trok stevig van leer in de openingsfase en bouwde l snel een tienpuntenkloof uit (29-17). De achterstand groeide gestaag, maar halverwege de tweede periode vond de ploeg van coach Smout wat momentum en zette het een 0-12 neer zodat er met 49-39 gerust werd.

De tweede helft kende een vergelijkbaar scoreverloop: Melsele liep uit in de derde periode (77-55) en Giants antwoordde in het vierde kwart. Jammer genoeg was het voor onze jongens onvoldoende om door te stoten naar de volgende ronde en werd er afgefloten bij een 98-84 eindstand.