Bouwbedrijf Cordeel is sinds lange tijd – al meer dan 10 jaar – vaste partner van Antwerp Giants en is tevens het bedrijf dat ons sportcomplex te Merksem vorm gaf. Je kent Cordeel wellicht ook van andere projecten, zo bouwden ze onder meer mee aan het MAS in Antwerpen. Zij blijven tijdens deze bizarre periode verder werken op hun werven. Lees hieronder hoe Cordeel dit aanpakt! Tijd om de rollen een keer om te draaien: Telenet Giants Antwerp is supporter van bouwbedrijf Cordeel!

Wat zo’n 86 jaar geleden begon als een lokale schrijnwerkerij, is vandaag de dag een bouwgigant in België en buitenland, actief in alle sectoren met uitzondering van particuliere woningbouw. Bouwbedrijf Cordeel uit het Waaslandse Temse zit niet stil als algemeen aannemer. Cordeel groeide doorheen de jaren uit tot een concern van bedrijven dat zowel de constructie als volledige afwerking en onderhoud van gebouwen verzorgt. Zowat alle bouwmaterialen worden daarbij binnenshuis in eigen productie-units gemaakt. Daarnaast hebben ze recent hun activiteiten nog verder uitgebreid naar energie/scanning en brandbestrijding.

Een hart voor sport
“Cordeel heeft altijd al een hart voor sport gehad en moedigt sporten bij haar werknemers ook aan. Vanuit het bedrijf en ook bij de medewerkers onderling wordt vaak deelgenomen aan sportevents,” zegt Katrien Lambot, Teamleader Marketing bij Cordeel. “Onze medewerkers komen heel graag naar de thuiswedstrijden van Telenet Giants Antwerp kijken. We zijn al meer dan 10 jaar trouwe fan en sponsor en telkens worden we opnieuw spectaculair verrast door de snelle basketbalsport. Je komt vaak ogen tekort om alles gade te slaan! De ambiance die tijdens het spel ontstaat, zorgt ervoor dat je scanderend de Lotto Arena verlaat wanneer je huiswaarts keert.”

Werven liggen niet stil tijdens de Corona-periode
“Wij werken in deze bizarre periode verder op onze werven. Wij proberen, ondanks de moeilijke omstandigheden, alles zo goed mogelijk draaiende te houden. Dit lukt door de creativiteit en motivatie van onze werknemers. Zoals iedereen respecteert ook Cordeel de regels van social distancing. Niet altijd gemakkelijk, maar we slagen er toch in om iedereen zelfstandig binnen zijn/haar eigen plek aan het werk te houden. Daarbij wordt thuiswerk momenteel sterk gepromoot. Voor jobs waarbij dit niet mogelijk is, zorgen we dat de werkomstandigheden zo optimaal mogelijk zijn: desinfecterende handgels en handzeep, een poetsploeg die permanent alles ontsmet, pictogrammen en andere aanduidingen die de aan te houden afstand tussen personen duidelijk maakt, noem maar op. Ons doel is om een werkomgeving te creëren waarin nog steeds productief kan worden gewerkt!”

“We hopen dat er volgend seizoen snel weer thuiswedstrijden van Telenet Giants Antwerp kunnen plaatsvinden. We kijken er al naar uit! En dat het team, net als de vorige jaren, goed scoort en een derde opeenvolgende beker mee naar huis kan nemen! Succes!”