Antwerp Giants Youth organiseert de voorlaatste week van augustus het Giants Zomerkamp 2019 voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar in sporthal De Rode Loop (Rodeloopstraat 2, 2170 Merksem).
Van maandag 19 augustus tot en met vrijdag 23 augustus entertainen wij uw kind(eren) van 9u (vooropvang vanaf 8u30) tot 16u (na-opvang tot 16u30). Dit voor zowel Giants jeugd als niet-Giants jeugd aan de democratische prijs van 205 euro per kind. Iedere deelnemer ontvangt daarbij ook een Giants Zomerkamp 2019 T-shirt.
Tijdens het Giants Zomerkamp 2019 bieden we naast basketbal ook andere sporten aan zoals lopen en zwemmen. Hieronder een overzicht.
 
PROGRAMMA
Maandag 19/08
Maandag staat er een hele dag basketbal op het programma.
Dinsdag 20/08
Op dinsdag voorzien we basketbaltraining, alsook looptraining op de atletiekpiste van Sportcentrum De Rode Loop. Hiervoor moet gepast loopschoeisel meegegeven worden met de kinderen.
Woensdag 21/08
Woensdagvoormiddag hebben de kinderen basketbaltraining. In de namiddag gaan we zwemmen in het Zwembad Park van Merksem. Het reglement van Zwembad Park schrijft voor dat zwemmers “strakke” zwemkledij moeten dragen. Hou hier aub rekening mee, anders kan/kunnen uw kind(eren) niet mee zwemmen. Indien uw kind(eren) niet kan/kunnen zwemmen, moet u dit uitdrukkelijk vermelden in uw mail!
Donderdag 22/08
In de voormiddag geven we opnieuw basketbaltraining. Na de middag hebben we een uitstap naar speeltuin Den Deugniet in Ekeren. Geef uw kind(eren) die dag een rood T-shirt mee, zodat we onze kleine Giants makkelijk kunnen onderscheiden van de andere kinderen.
Vrijdag 23/08
De laatste dag sluiten we ook “al baskettend” af.
 
ETEN & DRINKEN
Mineraalwater wordt door Antwerp Giants voorzien voor tijdens de trainingen.
Het middagmaal zit niet inbegrepen in de prijs. Spelers brengen hun eigen boterhammen en drank mee. Uitzondering is donderdag 22 augustus, dan voorzien wij het middagmaal. Drank moet wel nog worden voorzien die dag.
 
INSCHRIJVEN
Inschrijven kan tot zaterdag 15 augustus en is heel eenvoudig.
Schrijf het totaalbedrag (205 euro per kind) over op het rekeningnummer BE85 0015 6597 8306 van Antwerp Giants vzw. Dit met volgende vermelding: Zomerkamp 2019VOORNAAM NAAM (kind)GEBOORTE DATUM (kind) MAAT T-SHIRT (S/M/L).
Na betaling ook een mail sturen naar jeugd@antwerpgiants.be met bovenstaande gegevens én GSM-nummer van de contactperso(o)n(en) in geval van ziekte of dergelijke van de jeugdspeler/jeugdspeelster.
 
Nog vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar jeugd@antwerpgiants.be. We helpen u graag verder.