Heylen Vastgoed en Antwerp Giants slaan de komende jaren de handen in elkaar om de basis van de Belgische basketbaltopclub te versterken. De vastgoedmakelaar, actief in de provincie Antwerpen, breidt daarmee zijn aanwezigheid in de Belgische sportwereld nog verder uit. Heylen Vastgoed is al jarenlang trouwe sponsor van voetbalclub Royal Antwerp FC, stonden mee aan de wieg van de ploeg rond Wout van Aert en zijn partner van een aantal wielerwedstrijden in de regio Antwerpen (met name de Krawatencross en Heylen Vastgoed Heistse Pijl). Daarnaast sponsoren zij ook lokaal verschillende sportclubs. Antwerp Giants is daarom ook de geschikte partij om mee in zee te gaan.
Zaakvoerder Johan Heylen: “Met het oog op de verdere versterking van onze aanwezigheid in de regio Antwerpen en onze kantoren in Antwerpen centrum en Ekeren was een samenwerking met Antwerp Giants een logische volgende stap. De doelgroep die we hiermee aanspreken is complementair met het publiek dat we aanspreken via onder meer RAFC en het veldrijden. We zullen onze naam linken aan de nieuwe Basketcampus van Antwerp Giants die men momenteel aan het afwerken is vlakbij het Sportpaleis. Zo kunnen we kernwaarden als jeugd, lokale verankering en sport combineren. We kijken er naar uit om dit partnership de komende jaren verder uit te bouwen.”
“Deze samenwerking met Heylen Vastgoed is een stap vooruit in de verdere groei van onze club”, aldus Roger Roels, voorzitter van Antwerp Giants. “We zijn erg enthousiast dat zij onze (jeugd)werking de komende jaren gaan ondersteunen. De successen van onze eerste ploeg dit seizoen zijn voortreffelijk. Echter, de realisaties van onze jeugdploegen, ons vrouwenteam dat eveneens aantreedt in de Belgische eerste klasse en ons nieuw sportcomplex in Merksem verdienen net zo goed aandacht en ondersteuning. We zijn ervan overtuigd dat Heylen Vastgoed de perfecte partner is om Antwerp Giants nog meer op de kaart te zetten, buiten het sportieve.”
Het valt op dat Heylen Vastgoed sterk inzet op goede doelen en sport in hun communicatie.  Medezaakvoerder Cedric Vanhencxthoven: “Voor een bedrijf als het onze is het belangrijk om zowel de particulier als de zakenwereld aan te spreken. Door middel van sportsponsoring kunnen we de beide ideaal combineren. Als naam- en shirtsponsor komen we regelmatig in de media. Op die manier blijkt het merk Heylen Vastgoed steevast in beeld. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat ook dit nieuwe partnership de juiste keuze is. Door de deelname aan de Final Four heeft de club alvast serieuze stappen voorwaarts gezet naar de toekomst toe.”