Met de eerste 1/8ste finale van de Basketball Champions League in het vooruitzicht, nu woensdag thuis tegen UCAM Murcia, zetten we graag onze vaste (hotel)partner Crowne Plaza Antwerpen in de kijker.
Crowne Plaza Antwerpen ontvangt al enkele jaren onze buitenlandse gastploegen en refs in haar hotel en verzorgt hun verblijf in België telkens tot in de puntjes. Daarnaast voorzien zij ook altijd een ontbijt of teamlunch voor onze Giants en sportieve staf alvorens zij richting vlieghaven vertrekken bij Europese uitwedstrijden. Ook op de dagen wanneer Telenet Giants Antwerp uitwedstrijden heeft voor de EuroMillions Basketball League, wordt er een lunch of avondmaal in en door Crowne Plaza voorzien.
Het hotel, gelegen naast de Antwerpse Ring en om de hoek van Antwerp Expo, telt 262 modern ingerichte kamers en is in het bezit van het internationale Green Key eco-label. Het label is een toonaangevende standaard wat betreft milieuverantwoordelijkheid en duurzame exploitatie binnen de toeristische sector. Crowne Plaza Antwerpen beschikt over een restaurant en bar (ANNA Living & Bar), verschillende meeting faciliteiten, zwembad, sauna & stoombad, fitness en een jogging- en fietsstand voor de sportievelingen onder ons.