Garage Van Gansen uit Antwerpen-Noord is sinds vorig seizoen één van onze vaste partners. Onze spelers en sportieve staf worden door Garage Van Gansen al twee opeenvolgende seizoenen voorzien van mooie Kia’s om zich veilig en comfortabel te verplaatsen. Ambitie met een lokale verankering, daarin vinden Antwerp Giants en Garage Van Gansen elkaar perfect in terug.
De garagegroep is een familiebedrijf dat gerund wordt door Sonia van Gansen. Zij bouwt verder aan het bedrijf dat haar ouders, Fons en Maria, in 1966 oprichtten.  Garage Van Gansen heeft twee vestigingen: Toyota garage Noorderlaan in Antwerpen en Kia en Peugeot garage Leugenberg in Ekeren (eveneens erkend hersteller voor het merk Toyota). Ze investeren ook in de toekomst. De garages werden aangepast om elektrische en hybride wagens van onderhoud te kunnen voorzien. Op deze manier wil Garage Van Gansen zich profileren als expert op gebied van elektrisch rijden en haar klanten eerlijk advies bieden.
Garage Van Gansen is steevast aanwezig op onze thuiswedstrijden en geeft de jaarlijkse Night of the Giants in het Sportpaleis mee kleur. Zij zorgden tevens voor de nieuwe outfits van de cheerleaders. Met een vrouw achter het roer engageert Garage Van Gansen zich ook in het promoten van het basketbal bij dames. Als drijvende kracht achter ons Ladies at the Giants event heeft Garage Van Gansen al veel dames weten te overtuigen!
Of u nu kiest voor een Kia, Peugeot of Toyota, een straffe occasie of een tot-in-de-puntjes herstelling, bij Garage Van Gansen hebt u altijd voorrang.