De Night of the Giants kondigt fier een eerste top act aan.  De volledige cast van de Ketnet Musical: Team U.P. komt op 23 maart België’s grootste basketbalwedstrijd opluisteren. Maak je klaar voor een spetterend stukje musical, 24 straffe jongeren samen met Ketnet-wrapper Sander en musicalsterren Goele De Raedt en Jolien De Clercq. Top-entertainment van de hand van Studio100 dat eerder werd beloond met de Gouden K.
Telenet Giants Antwerp heeft van de Night of the Giants in het Sportpaleis een klassieker gemaakt. Dit jaarlijks evenement dat sport en entertainment combineert, blijft dé strafste stunt ooit om basketbal in ons land te promoten.
Op deze editie staat de competitiewedstrijd Telenet Giants Antwerp – Basic-Fit Brussels centraal.  Brussels hield vorig jaar de Giants uit de finale van de play offs, er is dus nog een sportieve rekening te vereffenen. Voor een vol Sportpaleis met 17.000 fans willen de Giants zeker en vast hun revanche.
Sport, amusement en show voor jong en oud verzekerd, op vrijdag 23 maart om 20u30 in het Sportpaleis. Voor info en tickets kijk op www.nightofthegiants.be