Onze Giants kunnen na de schitterende overwinning in Aalst zich rustig voorbereiden op de confrontatie met Kangoeroes en de komst van heel veel “Ladies”. 
Zaterdag 11/2 organiseren we onze ondertussen gekende Ladies Night in samenwerking met Louis Widmer. Buiten een schitterende goodie bag van onze sponsor zullen ook diverse andere activiteiten in het teken van onze vrouwelijke supporters staan. Mannelijke hosts, een Heat boy en diverse andere acties, allemaal om onze dames te verwennen. Maar niet getreurd heren, de club is volop aan het werk om een Men’s night op poten te zetten! Meer info in de komende weken. Dames die hun gratis ticket komen ophalen aan de kassa en samen willen zitten met andere dames of vriend, man, echtgenoot enz raden we aan zich gezamenlijk naar de kassa te begeven, zo kunnen jullie samenzitten in de tribune. 
Dat onze bezoekers niet te onderschatten zijn hebben we gemerkt tijdens onze laatste wedstrijd in en tegen Kangoeroes. Coach Goethals heeft een competitief team samengesteld dat diverse teams al “pijn” gedaan heeft. Aan onze spelers om verder te gaan op het elan van dit weekend.