Woensdag 17 mei (20u30) opent Port of Antwerp Giants de play-offs van de EuroMillions League. In de kwartfinale kampen onze Giants met Belfius Bergen voor een stek bij de laatste vier. MVP Jason Clark en zijn ploegmaats willen met de steun van de trouwe fans de kwartfinale in een kolkende Lotto Arena openen met winst!
De selectie van coach Roel Moors eindigde de reguliere fase van de EuroMillions League op een knappe tweede plaats en neemt het op tegen Belfius Bergen dat als zevende eindigde. In deze best of three werkt Port of Antwerp Giants een eventuele derde wedstrijd (zondag 21 mei, 17 uur, Lotto Arena) altijd in de eigen Lotto Arena af.
Gavin Ware en co. mogen vooral het team uit de Mons Arena niet onderschatten. Van de laatste acht wedstrijden van de reguliere fase werden er maar liefst zeven gewonnen. De ploeg van coach Frank De Meulemeester zegevierde onder meer op de Night of the Giants. Onder meer Justin Gage, reus Alexandru Olah, JJ Mann, Lionel Bosco, Amaury Gorgemans, Idris Lasisi en last but not least Delano III Demps (gemiddeld 22 punten in de laatste acht wedstrijden) maken van Bergen op dit moment een vlot draaiend collectief.
Port of Antwerp Giants is meteen gewaarschuwd. Money-time is aangebroken en deze week kwalificatie voor de halve finale zou na een tot nu toe al mooi seizoen een klein beetje de kers op de taart zetten. #LetsRockThePlayoffs #Samengiants