Reizen Lauwers, Giant Bicycles en Ijsboerke trakteren.
Wie een ticket heeft voor de Night of the Giants van nu vrijdag, gaat mogelijk met een tof geschenk naar huis. Reizen Lauwers schenkt een weekje in de Oostenrijkse bergen weg voor 2 personen.
Reizen Lauwers is de vaste busmaatschappij van de Giants.  Onze spelers en supporters kunnen altijd op hen rekenen om veilig en comfortabel naar onze uitwedstrijden te gaan.
Fietsenfabrikant Giant heeft voor ons een mooie Mountain Bike klaargezet.  Onze naamsgenoten zijn al enige tijd een trouwe fan en partner van onze club.
De winnaars van de reis en de fiets worden bekend gemaakt in de tweede helft van de wedstrijd en kunnen deze nadien ter plekke in ontvangst nemen.  De gelukkigen worden geloot uit alle abonnees en aanwezigen die een ticket kochten.
Tot slot heeft Ijsboerke een leuke extra in petto. Als de Giants 80 punten scoren, kan je met je ticket naar de IJsboerke shop in het Wijnegem Shopping center voor een sympathieke attentie.
We danken deze gulle sponsors en verwachten iedereen vol enthousiasme in een vol Sportpaleis vrijdag op de Night of the Giants voor alweer meer dan 17.000 toeschouwers.