De 26ste speeldag van de EuroMillions League brengt voor Telenet Giants Antwerp op zondag 15 april (15 uur) een nieuwe verplaatsing. De selectie van coach Roel Moors reist naar Brussels en gaat in de hoofdstad op zoek naar een negentiende competitiezege. Mits winst blijven onze Giants stevig tweede. Met ook nog wedstrijden als Bergen-Okapi Aalstar en Oostende-Charleroi kunnen Ismael Bako en co. tevens een schitterende zaak doen.
Brussels zit de voorbije weken in een dipje, mist het ervaren geblesseerde duo Alex Lichodzijewski en Guy Muya, maar blijft in eigen huis echter een te duchten opponent.
De sporthal van Brussels ligt midden in een woonzone, dus zeker op een zondagnamiddag zullen de supporters ernstige parkeerproblemen  ondervinden. Daarom gaat de Fanclub haar supporters helpen. De fanbus zal slechts 5 € kosten i.p.v. 10 € indien er 30 supporters meereizen.
De Fanclub schenkt tevens nog een drankje bovenop tijdens de terugrit indien er meer dan 40 supporters met de bus de verplaatsing maken. Dus vergeet de parkeerzorgen en schrijf je nu in voor de bus via de gebruikelijke kanalen (o.a fanclub@antwerpgiants.be). #weneedyou #samengiants #giantsfever