Desondanks alle coronaperikelen zit de technische staf van DP World Giants niet stil. Sinds de definitieve stopzetting van seizoen 2020-2021 eerder deze maand, ligt de focus nu op de voorbereiding van volgend seizoen 2021-2022. De kern van dit seizoen blijft alvast en zal onder een nieuwe head coach spelen. Zoals eerder gecommuniceerd, besliste coach Juan Navarro-Tellez twee weken geleden om na 30 jaar een punt te zetten achter zijn coachingcarrière. Daarnaast zullen we in de komende periode ook nog enkele nieuwe speelsters voorstellen.

 

Michel Jespers nieuwe head coach

We zijn heel enthousiast te kunnen aankondigen dat Michel Jespers volgend seizoen zal aantreden als nieuwe head coach van DP World Giants! Michel is geen onbekende voor de Giants-familie. Hij was vorig seizoen 2019-2020 assistent coach van DP World Giants onder coach Hilde D’Hondt in de Belgische eerste klasse. Dit seizoen coachte hij bij Sparta Laarne. We hebben veel vertrouwen in Michel en zijn reeds benieuwd naar wat gaat komen!

 

Terugkeer Steffi De Meyer naar DP World Giants

DP World Giants heeft naast een nieuwe head coach ook al een eerste nieuwe speelster aantrokken voor komend seizoen. Steffi De Meyer (G/F, 1m73, 07-05-1988) speelde eerder al voor DP World Giants (onder coach Claudia Van Horenbeeck) en keert na enkele seizoenen bij Sparta Laarne (eerste klasse) en Basket Willebroek (Eerste Landelijke) terug naar Merksem! Met de terugkeer van Steffi heeft onze eerste damesploeg er iemand met veel ervaring en grinta bij. Ze is defensief alert en aanvallend ook altijd op de afspraak met haar uitstekend shot. Blij je weer in Antwerps rood-wit te zien spelen, Steffi!

 

Team 2021-2022

Chiara Arabia-Cortes
Tahnee Arabia-Cortes
Céleste Claes
Cato De Baere
Steffi De Meyer
Celine de Vlaminck
Jennifer Mendes Nunes
Lotte Offeciers