Morgen start Telenet Giants Antwerp de Belgische EuroMillions League in en tegen Phoenix Brussels – achter gesloten deuren (20u30). De eerste officiële nationale competitiewedstrijd sinds de bekerfinale van 8 maart tegen Spirou Charleroi! De nieuwe head coach bij de Brusselaars is wellicht geen onbekende voor onze fans. Ex-Giant Ian Hanavan werd deze zomer voorgesteld als vervanger van Serge Crevecoeur/Laurent Monier.

Na zes Europese speeldagen zijn onze Giants er meer dan klaar voor! De voltallige ploeg staat morgen opnieuw op het parket. Alle spelers en coaching staf zijn medisch goedgekeurd.

De wedstrijd wordt rechtstreeks uitgezonden op Telenet Play Sports en Proximus Sports en is ook gratis te volgen op EMBL.tv.

 

GRATIS EMBL.TV VOOR GIANTS-ABONNEEHOUDERS

EMBL.tv is het officiële internetplatform van de Belgische Pro Basketball League waar je alle wedstrijdenwedstrijdhighlights en andere content van de EuroMillions League (live) kan (her)bekijken. Ook van andere clubs.

In november en december kan iedereen nog vrij gebruik maken van EMBL.tv. Je moet enkel een login aanmaken. Dit doe je door rechts bovenaan op “Aanmelden” te klikken en vervolgens bij “MELD AAN / INSCHRIJVEN” jouw gegevens in te vullen.

Vanaf januari 2021 wordt EMBL.tv betalend. Giants-abonnees krijgen eind november echter een unieke code toegestuurd waarmee ze het platform in het nieuwe kalenderjaar verder kosteloos kunnen gebruiken.

De Pro League voerde de afgelopen maanden technische aanpassingen door aan het opnamesysteem, waardoor de beeldkwaliteit heel wat scherper is. De bedoeling is ook dat zoveel mogelijk wedstrijden voorzien worden van live commentaar.

 

EERSTE THUISWEDSTRIJD BELGISCHE COMPETITIE OP 6 DECEMBER

De eerste en derde speeldag van de EuroMillions League spelen onze Giants op verplaatsing. Morgen bij Phoenix Brussels en vrijdag 4 december bij de Kangoeroes. De tweede speeldag is Telenet Giants Antwerp “bye” (geen wedstrijd).

De eerste thuiswedstrijd voor de Belgische competitie in de Lotto Arena is op zondag 6 december tegen Spirou Charleroi voor de vierde speeldag van de EuroMillions League.

 

WEDSTRIJDEN ACHTER GESLOTEN DEUREN

Bij professionele competitiesporten mag er tot donderdag 19 november géén publiek aanwezig zijn op wedstrijden.

We hopen in december opnieuw supporters in de Lotto Arena te mogen verwelkomen bij onze thuiswedstrijden, maar dat zullen de volgende Overlegcomités verder uitwijzen. Het zou dan in 2020 nog over volgende wedstrijden gaan:

– Zondag 6 december (15u) vs Spirou Charleroi
– Woensdag 9 december (20u) vs Lietkabelis (LT) – EuroCup
– Zaterdag 12 december (20u30) vs Phoenix Brussels
– Zaterdag 26 december (20u) vs Limburg United