Telenet Giants Antwerp begint morgen aan de laatste fase van de BNXT league: de play-offs. We starten met de Belgische play-offs en dit met de top 6 (BC Oostende, Kangoeroes Mechelen, Leuven Bears, Telenet Giants Antwerp, Mons-Hainaut en Spirou Charleroi). De Belgische play-offs worden nadien direct opgevolgd door de BeNe play-offs. Onze tegenstander in de Belgische kwartfinale (best of three: de ploeg die het eerst twee wedstrijden wint gaat door naar de volgende ronde) is het Henegouwse Mons-Hainaut. Let’s go Giants!

 

Di 03/05 (20u) | Game 1 in de Lotto Arena

Telenet Giants Antwerp ontvangt morgen (20u) Mons-Hainaut thuis in de Lotto Arena voor de eerste wedstrijd van de Belgische play-offs.

Tickets zijn online te koop op de website van Tele Ticket Service of morgen aan de kassa’s.

 

Do 05/05 (20u30) | Game 2 in Mons

De tweede wedstrijd van de kwartfinale wordt donderdag (20u) in de Mons Arena afgewerkt. Winnen we morgen en donderdag, dan is een derde en beslissende wedstrijd niet nodig. Staat het na donderdag 1-1, dan werkt Telenet Giants Antwerp zaterdag thuis de belle af. Verliezen we twee keer, dan spelen we volgende week de BeNe play-offs.

 

Za 07/05 (20u) | Game 3 (onder voorbehoud) in de Lotto Arena

Telenet Giants Antwerp heeft thuisvoordeel indien er zaterdag (20u) een derde en beslissende wedstrijd volgt. Belangrijk: de Lotto Arena is wel niet beschikbaar. Er wordt nog bekeken waar deze wedstrijd gespeeld zal worden (Sportpaleis, …).

Tickets zijn nog niet te koop.