Door de huidige situatie en de hierrond genomen maatregelen, wordt de tiende editie van onze Night of the Giants @ Sportpaleis (opnieuw) uitgesteld. De gezondheid en veiligheid van onze fans, sporters en medewerkers hebben prioriteit.

Het goede nieuws is dat er al een nieuwe datum vastligt. Op vrijdag 22 april 2022 ontvangt Telenet Giants Antwerp iedereen graag in het Sportpaleis voor de niet te missen klassieker in het basketbal! Derde keer, goede keer, toch?! Een datum om hoopvol naar uit te kijken!

Telenet Giants Antwerp speelt op 22 april tegen een Nederlandse ploeg voor de tweede ronde van de Belgisch-Nederlandse BNXT League (tegenstander kennen we pas in februari). Een competitiewedstrijd in ware NBA-stijl met spektakelbasketbal, topentertainment en tal van extra’s!

 

Tickets 10/04/2020 en 15/01/2022 geldig op nieuwe datum

De tiende editie van de Night of the Giants was initieel voorzien op 10 april 2020 en vervolgens verplaatst naar 15 januari 2022. Reeds betaalde tickets (op datum van 10/04/2020 of 15/01/2022) zijn geldig op de nieuwe datum. Tickethouders kregen automatisch een bevestigingsmail van Tele Ticket Service. Heb je geen mail gekregen? Neem dan contact op met Tele Ticket Service/Sportpaleis Group.

 

Competitiewedstrijd 15 januari vs Limburg United @ Lotto Arena

Aangezien we voor de Night of the Giants een andere tegenstander krijgen, zal de competitiewedstrijd van 15 januari tegen Limburg United zoals gebruikelijk worden afgewerkt in de Lotto Arena. Het aanvangsuur van de wedstrijd schuift naar 20u.