De Night of the Giants 2023 krijgt een nieuwe datum! Origineel was de Night of the Giants 2023 gepland op vrijdag 17 maart. Door de sportieve (beker)successen speelt Telenet Giants Antwerp op zondag 12 maart ook de bekerfinale in Vorst Nationaal. Organisatorisch en sportief wordt het daarom moeilijk om deze twee topwedstrijden zo snel achter elkaar plaats te laten vinden. Om de twee grote evenementen wat te spreiden, werd er gekozen om de galawedstrijd/-avond in het Sportpaleis te verzetten naar een latere datum in het seizoen: VRIJDAG 21 APRIL. Het programma (start wedstrijd om 20u30) blijft ongewijzigd.

Kom supporteren voor Telenet Giants Antwerp in het Sportpaleis en geniet mee van een competitiewedstrijd in ware NBA-stijl met spektakelbasketbal, topentertainment en tal van extra’s! Meer info over de Night of the Giants 2023 vind je op deze websitepagina.

Tickets zijn hier online te koop. ⚠️ Reeds aangekochte tickets voor de Night of the Giants op datum van 17 maart zijn geldig op de nieuwe datum! Je ontvangt geen nieuwe tickets. Hou je tickets dus goed bij.

See you there!