Zoals iedereen wellicht reeds heeft vernomen, werd de EuroMillions Basketball League op zaterdag 14 maart door de Pro Basketball League per direct stopgezet op basis van de beslissingen van de regering i.v.m. het coronavirus. De competitie wordt ook niet meer op een latere datum hervat, seizoen 2019-2020 is officieel ten einde.
De Night of the Giants 2020 zal daarom ook niet doorgaan op vrijdag 10 april 2020. Echter, de club bekijkt om deze galawedstrijd te verzetten naar het najaar (in seizoen 2020-2021). DE NIGHT OF THE GIANTS 2020 WORDT DUS NIET GEANNULEERD! We wachten op de speelkalender van volgend seizoen om een nieuwe datum voor de Night of the Giants 2020 te kunnen bepalen.
 
TICKETS ABONNEEHOUDERS
De e-tickets die abonneehouders op dinsdag 10 maart via e-mail van Tele Ticket Service ontvingen blijven geldig en zijn dus je toegangsbewijs op de nieuwe datum. Hou deze tickets goed bij, abonnementskaartjes zullen die avond niet werken!
 
FANS DIE REEDS TICKETS KOCHTEN
Reeds gekochte tickets voor de Night of the Giants 2020 blijven geldig en zijn dus je toegangsbewijs op de nieuwe datum. Hou deze tickets goed bij.
 
TICKETVERKOOP
De ticketverkoop voor de Night of the Giants 2020 is momenteel opgeschort. Er kunnen geen tickets meer worden gekocht tot er een nieuwe datum vastligt.